Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас би го продал и би го зел Перез од Торино , ем трча ко коњ а и има мозок за разлика од штајнер.
as you say
![]()
ЈеднашАј сега кажи колку пати си го гледал Перез како игра...?![]()
И за непризнатиот гол на Милан, коа ја извади голманот на Удинезе од позади гол линијата. Тоа се комплекси у прашање. Јувентус веќе 4та сезона е убедливо најдобриот тим во Италија и они не можат да се помират со тоа.Вчера на Рома-Интер имаше пенал врз Додо од Љајиќ и при третиот гол на Рома имаше фаул врз Гуарин мислам,ве изненадува дека никој не збори?и интерашите си ќутат зашто е Рома во прашање,да беше Јуве пак ќе пишуваа кампионато фалсато,ќе почнеа да плачат како Јуве мести,како увек судиите им помагаат,како Рома биле греота, на Сериа А темана ќе испишеа 100 страни.
"Let them hate me so long as they fear me" - Caligula
не бе Пјанич е најбољи везњак во Серија А како Зидан бил. Али јбг butthurt Манчестер навивачи, во првиот тим нивни моментално Падоин би бил бог и батињаИ за непризнатиот гол на Милан, коа ја извади голманот на Удинезе од позади гол линијата. Тоа се комплекси у прашање. Јувентус веќе 4та сезона е убедливо најдобриот тим во Италија и они не можат да се помират со тоа.