Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
10394626_10152400316402466_6698355919253788148_n.jpg

download.php

Da Fuk was she doin in SK for fak sake...
Devojkava e Albanka koja zivee vo Torino. I si e kako vodic na Drughi Albania.. Vo Sk dojde poradi toa deka imalo nekakov interes za zaclenuvanje.. Pa dojde u kafic so ekipa nejzina sto ti ja znam tamu se glease deka imase i italijanci posto na Italijanski si zboruvaa. Dodeka devojkava si zborese na albanski.. I kao sto razbrav ke im zavrsela rabota na mnogu luge za da idat da gledaat utakmici so clenski kniski na drughi..

Devojkava e Albanka koja zivee vo Torino. I si e kako vodic na Drughi Albania.. Vo Sk dojde poradi toa deka imalo nekakov interes za zaclenuvanje.. Pa dojde u kafic so ekipa nejzina sto ti ja znam tamu se glease deka imase i italijanci posto na Italijanski si zboruvaa. Dodeka devojkava si zborese na albanski.. I kao sto razbrav ke im zavrsela rabota na mnogu luge za da idat da gledaat utakmici so clenski kniski na drughi..
Шо не кажа на време дека иде бе друже, и мене да ми завршеше "работа" :LOL: ... мислам дека ја видов у Атина на Олимпиакос-Јуве .. 3-4 воџи имавме една црнокоса мислам дека беше оваа, знам дека имаше и Албанска група таму, иако каде каде помала од нашата :cool: ...

Шо не кажа на време дека иде бе друже, и мене да ми завршеше "работа" :LOL: ... мислам дека ја видов у Атина на Олимпиакос-Јуве .. 3-4 воџи имавме една црнокоса мислам дека беше оваа, знам дека имаше и Албанска група таму, иако каде каде помала од нашата :cool: ...
Znam samo deka devojkava ne si propusta utakmica na Juve a za drugo :D pojma nemam ti kazuvam sto mi kazaa :)

70 минута Алекс не игра, а неговата екипа губи 1-4 (сега дадоа гол од пенал).

Искрено, мислам дека попаметно на Алекс ќе му беше да си ја заврши кариерата во Австралија. Вака му дреми на клупа на некој си Скубо и Марментини.

зависи колкава плата би земал снајдер ако е некоја пристојна сума немам ништо против

Пред малце видов информација дека Амебата Алегри планирал да го донесит и Кевин Принц Боатенг па добро бе мајко му стара до кога вака пред малце читам за Снајдер сеа за Боатенг па ајде и за Пато да се заинтересираме и биче то трио фантастико
Снајдер
КПБ - Пато :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom