All right take it easy... I respect your opinion I just don't get it why don't you just respect mine..
Castiel Rekol Lihsteiner e edinstven igrac sto konstantno igra 4 godini i nikogas ne padnal od forma.. A pak od druga strana koga i da gledame sobrani so Fan klubot prv igrac sto posle sekoja sansa e pcuen e samo Lihsteiner.
Jas moeto mislenje ne go baziram ni po Kastiel ni po Deckite od Fan klubot ni po nikogo. Sum kazal sto pati i pak ke kazzam,nemam nikakva posebna mrznja kon nego. Naprotiv golem respekt za negovoto zalaganje i zelba i trcanje. Sepak licno ocite me bolat kolku e limitiran i kako se bori so sekoja mozna topka.Toa e moe mislenje i ne znam cemu potreba posle sekoja asistencija negova da me citirate tuka kao eve ti pokaza liht ovoj pat

.
Normalno deka e podobar od minatite desni bekovi na Juve (alla Grigera,Motta). No nekako mi strci vo timot, Nedovolen fudbalski kvalitet za da igra za Shampionot na Italija. Ne go mrazam mu se zablagodaruvam na trudot i na se sto naprai vo Juve ama iskreno se nadevam deka idnata godini ke gledame podobar bek od nego vo Juve...
Izvini za latinicata
P.s Peace?