Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За против Сасуоло може така, но против Олимпијакос дефинитивно мислам дека во нападот треба да стартуваат Тевез-Мората.

Љоренте ќе игра утре затоа што мора да даде гол за да му биде полесно, за Коман имат време, уште 40+ утакмици ќе се играат.

Немам напишано ништо за денеска, а и вие нешто слабо сте ми активни :D

Рома води 3-0 на полувремето, што значи дека ќе победи и ќе го одржи чекорот. Дури и 0-3 да губеше мотиви за победа вечер не недостигаат. Играме против прилично слаб тим, кој има навидум доста подобар состав од лани на име, но во играта сеуште се крајно неизбалансирани и растргнати. Киксови во овие натпревари во ова изедначено првенство што ни претстои не доаѓаат во предвид. Мора играчите да излезат со многу подобра игра од онаа против рома и со многу повеќе концентрација, затоа што Сасуоло нема воопшто напаѓачи за потценување.

Штета казнет е Мората, инаку печен е да добие шанса во ваков натпревар, но затоа овде е Тевез кој се наоѓа во неверојатна форма и секогаш може да се очекува гол од него. Пирло ако е стартер при евентуален проблем за отварање на резултатот треба да се јави со некој слободен удар или со некоја неверојатна топка што ќе помине 5 противнички играчи.

Судија на натпреварот ќе биде Лука Банти од Ливорно.

Вечерва победата несмее да ни биде доведена во прашање, сигурен резултат уште на полувреме, и ладење до крај сооглед на тоа што не очекува и ЛШ неделава.

Јас мислам дека ќе биде рутински очобол со легачење и ладење кур на терен, и секако 2-3 парчина во голот на Сасуло :D

Што му зборуваш ти за во Италија... таму ако симнеш еден филм од интернет, одма во затвор ќе те пикнат :icon_lol:.
@јас земи си еден дримбокс и слободно гледај си го каналот.
Кога одам во локалната кладилница ми го даваат даљинското и си го гледам каналот (се разбира кога нема луѓе во локалот :icon_mrgr: )
За 6 месеци имам симнато преку 50 филмови,30тина 18+ филма :drk: ... само од филмови, за друго да не праам муабет.. никој ни да се јави ни да ме праша :mad: .. а за дримбокс колку пари треба да потроши батката? докажи му го до крај муабетот...
Патем , Рома се многу многу мотивирани годинава да го лапат скудетото... се плашам дека ќе им успее... реално и очекувано .. иако нема да се предадеме и ние така лесно де. А да ме интересира кој од овде оди Среда за Атина ? Да се упознаеме тие што не сме се запознале.. дај напрајте еден список... Ете јас одам , ќе се качам на удово со уште еден Струмичанец и еден радовишанец најверојатно....

Еве Рома убав пример ни даде како да ја решиме утакмицава вечерва, полувреме 2-3 комада и после тика-така:D[DOUBLEPOST=1413652543][/DOUBLEPOST]
А да ме интересира кој од овде оди Среда за Атина ? Да се упознаеме тие што не сме се запознале.. дај напрајте еден список... Ете јас одам , ќе се качам на удово со уште еден Струмичанец и еден радовишанец најверојатно....
Поздрави ги наште браќа и сестри, само немој наште душмани;)

Последно уредено:
А да ме интересира кој од овде оди Среда за Атина ? Да се упознаеме тие што не сме се запознале.. дај напрајте еден список... Ете јас одам , ќе се качам на удово со уште еден Струмичанец и еден радовишанец најверојатно....
Jas idam so uste edno drugarce :) Kje bide jako poln avtobus ( 50) (y)

19:45 - La formazione ufficiale della Juventus:

Juventus (3-5-2): Buffon, Ogbonna, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pereyra, Pirlo, Pogba, Evra, Tevez, Llorente

Очекувам многу од Перејра вечер... и дај боже второ да влезе Коман, да не се олади по клупата, доста седеше .

Последно уредено:
Низ Италија се споменува дека Коман ќе го пуштат на позајмица во Јануари.

Треба да се ослободи место за Кавани.Нема ништо чудно во оваа одлука на управата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom