Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
10603299_539227702877413_1217752594720961841_n.jpg

Lie_down_try_not_to_cry_cry_a_lot_cleaned_525.jpg

Ја опулив одблизу,боље беше Кристинчето некако,не дека е лоша и оваа,ама..

@Tutor гледам лајк си ставил, а не се сеќавам кога последен пат те читав :D
Последен пат негде Април, пред да кинисам јабана..се враќам скоро па пак ќе арчам тастатура тука одвреме навреме :) ... патем и не е интересно кога нема дискусија од типот калчополи, серија б , јубе билан шинтер :( ...

патем и не е интересно кога нема дискусија од типот калчополи, серија б , јубе билан шинтер :( ...

Човек оди едно 40 страни наназад во темана за Серија А, за дуелот со Рома... разговори како порачани за тебе:LOL:

А како можам да гледам Јувентус ТВ ? Кај треба да уплатам ? :D

:pos::pos::pos: Што е со шпекулацииве за Мата, од кај ги извадија :tapp:

Нашиве портали па готово се фатија, у јануари веќе бил договорен. :facepalm:

Јас читав демек 20 милиони фунти барале Јунајтед за Мата... сакале што побрзо да се ослободат од него. Некои медиуми пак викаат дека трампа ќе правеле Мата-Видал....
Сега повторно ќе навалат Манчестеровциве за CAROT!!! :LOL:

П.С. ЏДМ нема ништо објавено за овој случај, така да
beach.gif

А како можам да гледам Јувентус ТВ ? Кај треба да уплатам ? :D
Треба да уплатиш кај мене на жиро сметка 100 евра доживотен пакет :свиркам: . Шала на страна треба да се преселиш во Италија, на Скај се плаќа 9 евра месечно за Јуве ТВ ... друг начин по стримови мада се усклучени, ги банираат итн итн...

Треба да уплатиш кај мене на жиро сметка 100 евра доживотен пакет :свиркам: . Шала на страна треба да се преселиш во Италија, на Скај се плаќа 9 евра месечно за Јуве ТВ ... друг начин по стримови мада се усклучени, ги банираат итн итн...

Што му зборуваш ти за во Италија... таму ако симнеш еден филм од интернет, одма во затвор ќе те пикнат :icon_lol:.
@јас земи си еден дримбокс и слободно гледај си го каналот.
Кога одам во локалната кладилница ми го даваат даљинското и си го гледам каналот (се разбира кога нема луѓе во локалот :icon_mrgr: )

Утре против Сасуоло ќе бидеме без : Барѕаљи, Касерес, Мароне, Ромуло и Мората... Видал ќе одмара на овој меч со цел да биде спремен за ЛШ, додека Азамоа е под знак прашалник за утре заради тоа што касно се вратил од репрезентативните обврски.

Можен состав

..............................Буфон..........................
......Огбона..........Бонучи.............Келини...
..Лихт....Маркиз......Пирло.....Погба.....Евра...
...................Тевез............Љоренте...........

Алегри кажа дека 100% нападот ќе го почнат Тевез и Љоренте.... ама ова навистина не иде никаде, па против Сасуоло требаше да му даде шанса на Коман од првата минута (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom