Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Laura CremaschiИме и презиме на оваа Лаура?Може ќе ја најдам на фејсбук,па да и свртам еден муабет.![]()
Последен пат негде Април, пред да кинисам јабана..се враќам скоро па пак ќе арчам тастатура тука одвреме навреме@Tutor гледам лајк си ставил, а не се сеќавам кога последен пат те читав![]()
патем и не е интересно кога нема дискусија од типот калчополи, серија б , јубе билан шинтер...
Треба да уплатиш кај мене на жиро сметка 100 евра доживотен пакетА како можам да гледам Јувентус ТВ ? Кај треба да уплатам ?![]()
Треба да уплатиш кај мене на жиро сметка 100 евра доживотен пакет. Шала на страна треба да се преселиш во Италија, на Скај се плаќа 9 евра месечно за Јуве ТВ ... друг начин по стримови мада се усклучени, ги банираат итн итн...
It could be desribed as demeaning, patronising and chauvanistic, but is it illegal?
Instead of burning the bras, perhaps Turin women could protest by burning the strips.
Sex sells more than sexy football. Time has moved on, but some folk are sadly still stuck in the past.![]()