Види дечко, lame или било какви, јас си уживам во моментов... вие си јадевте гомна за CAROT и кај вас, и кај нас, па сега трпете си што да ви правам....
Најдете ми ги и најстарите мислења, било што направете едно е јасно... CAROT останува кај нас. Така да арно рекол Видук...
Толку се изнајадовте .......... овие три месеци што ниту моите постари постови не ве перат од реметот. Го заслуживте тоа овие три месеци, знам дека ве боли, ама што да ви правам...
Не зборувајте за менување мислења, дека вие сте апсолутни шампиони од Ф.К. Манчестер... тоа се докажа и со Мојс на почетокот, и на крајот на сезоната, а богами и сега со Ван Гал... типичен пример за менување мислења е турнејата во Америка, и првите три кола во лигата... Затоа сите ви се смеат во БПЛ темата за ова
А за она болдираното, истиве муабети ги слушавме овие три месеци
Тоа е дечки, го купивте Ди Марија, Рохо, Ерера, Шо итн... но вашата главна преокупација беше Видал и дрвењето во вашиот (ај добро ова, ваш фан клуб е)
и во нашиот фан клуб
Видете, јас не ни планирав да ги барам вашите мислења, си реков ај нека остане на една слика, ама што да ви правам кога вие почнавте да копате по архивата на форумов. Тоа е вас повеќе ве боли, не мене,,
Поздрав дечки.... до Јануари некаде кога ќе ви честитаме за CAROT