Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Долго време немам пишано ама го отупевте веќе со Видал :D,и со Видал и без него од нив моментално сме две класи бољи шо би рекол Цаци од К-15, така да just cool и повеќе вести околу Јуве нека се пишат на темата ;), btw добро почна Максов да не го урочиме само од многу фалење :icon_lol:

За вчерашната утакмица на кратко само да пишам неколку работи

-Комплетно сум разочаран од Бонучи, човеков да не беше заедно со Киелини и Барзаљи у тројка трениран у Конте, веројатно ќе беше на нивото на Боштјан Цезар. Еден Макси Лопез вчера го претрчуваше, прерипуваше, губеше дуели...Да не збориме само колку киксови направи, али па на тоа веќе се навикнавме. Господ нека ни е напомош ако го планира Алегри во прва постава со 4ца.

-Коман и на пријателските од тоа малку што го гледав се гледаше дека им голем талент. Клучно за него мора да биде да набие малку на килажа и мускул, пошто ќе заврши како Џовинко број 2, посебно во оваа формација, едноставно нема сили како истурен напаѓач да се носи со биволи од одбрана од по 190 цм и 100 кила.

-Први 15 минути и последни 15 минути ни беа најмлитави. На почеток неможевме многу да пробиме напред, се осети отсуството на Пирло и немаше баш многу движење, ама после се прилагодија и добро беше се. Последни 15 минути веројатно имаа тешки нозе од припреми, ама мислам дека тоа е и нормално.

-Се на се, добар натпревар. Колку и да мрчиме што не дадовме уште 1 гол за да ја осигураме победата, рачунајте дека имавме 2 пречки и 1 статива. Таква (не)среќа се дешава еднаш до двапати у сезона, едноставно и тоа е дел од фудбалот.

П.С. Вчерашната утакмица беше најдобар показател за иднината на Видал, никакви шпекулации не ми требаат кога го видов уште од прва минути како почна да гризе, како да му е прва утакмица у кариерата и како тек да треба да почне да се докажува.

П.П.С Се надевам дека дечките што следат Премиер и што коментираа во темата за споредување на играчи како тоа Видал воопшто не ни можел да се споредува со Јаја Туре, ја гледаа вчерашната утакмица.

Неможел да се споредува, my ass. Ќе си каснат од гзот да можат да имаат таква играчина во нивните клубови.

За вчерашната утакмица на кратко само да пишам неколку работи

-Комплетно сум разочаран од Бонучи, човеков да не беше заедно со Киелини и Барзаљи у тројка трениран у Конте, веројатно ќе беше на нивото на Боштјан Цезар. Еден Макси Лопез вчера го претрчуваше, прерипуваше, губеше дуели...Да не збориме само колку киксови направи, али па на тоа веќе се навикнавме. Господ нека ни е напомош ако го планира Алегри во прва постава со 4ца.

-Коман и на пријателските од тоа малку што го гледав се гледаше дека им голем талент. Клучно за него мора да биде да набие малку на килажа и мускул, пошто ќе заврши како Џовинко број 2, посебно во оваа формација, едноставно нема сили како истурен напаѓач да се носи со биволи од одбрана од по 190 цм и 100 кила.

-Први 15 минути и последни 15 минути ни беа најмлитави. На почеток неможевме многу да пробиме напред, се осети отсуството на Пирло и немаше баш многу движење, ама после се прилагодија и добро беше се. Последни 15 минути веројатно имаа тешки нозе од припреми, ама мислам дека тоа е и нормално.

-Се на се, добар натпревар. Колку и да мрчиме што не дадовме уште 1 гол за да ја осигураме победата, рачунајте дека имавме 2 пречки и 1 статива. Таква (не)среќа се дешава еднаш до двапати у сезона, едноставно и тоа е дел од фудбалот.

П.С. Вчерашната утакмица беше најдобар показател за иднината на Видал, никакви шпекулации не ми требаат кога го видов уште од прва минути како почна да гризе, како да му е прва утакмица у кариерата и како тек да треба да почне да се докажува.

П.П.С Се надевам дека дечките што следат Премиер и што коментираа во темата за споредување на играчи како тоа Видал воопшто не ни можел да се споредува со Јаја Туре, ја гледаа вчерашната утакмица.

Неможел да се споредува, my ass. Ќе си каснат од гзот да можат да имаат таква играчина во нивните клубови.
На Коман му треба цврстина дефинитивно, ама тој и не е класичен шпиц , полушпиц, лрило е повеќе , брзината и дриблингот ќе ги користи , затоа и изгуби неколку дуели вчера.

П.С Видал и Туре и неможат баш да се споредуваат.Различен тип на играч се , различна улога имаат.

Долго време немам пишано ама го отупевте веќе со Видал :D,и со Видал и без него од нив моментално сме две класи бољи шо би рекол Цаци од К-15, така да just cool и повеќе вести околу Јуве нека се пишат на темата ;), btw добро почна Максов да не го урочиме само од многу фалење :icon_lol:
опа жив си бил ти бе :D дека си бе другар bentornato:vozbud:

На Коман му треба цврстина дефинитивно, ама тој и не е класичен шпиц , полушпиц, лрило е повеќе , брзината и дриблингот ќе ги користи , затоа и изгуби неколку дуели вчера.

П.С Видал и Туре и неможат баш да се споредуваат.Различен тип на играч се , различна улога имаат.
Не, они го кажуваа во смисол као, неможе да се споредува пошто е класи подобар играч од Видал. :ROFLMAO:
На тоа мислев. :D

Види дечко, lame или било какви, јас си уживам во моментов... вие си јадевте гомна за CAROT и кај вас, и кај нас, па сега трпете си што да ви правам....
Најдете ми ги и најстарите мислења, било што направете едно е јасно... CAROT останува кај нас. Така да арно рекол Видук...

Толку се изнајадовте .......... овие три месеци што ниту моите постари постови не ве перат од реметот. Го заслуживте тоа овие три месеци, знам дека ве боли, ама што да ви правам...
beach.gif

Не зборувајте за менување мислења, дека вие сте апсолутни шампиони од Ф.К. Манчестер... тоа се докажа и со Мојс на почетокот, и на крајот на сезоната, а богами и сега со Ван Гал... типичен пример за менување мислења е турнејата во Америка, и првите три кола во лигата... Затоа сите ви се смеат во БПЛ темата за ова :свиркам:

А за она болдираното, истиве муабети ги слушавме овие три месеци :LOL:

Тоа е дечки, го купивте Ди Марија, Рохо, Ерера, Шо итн... но вашата главна преокупација беше Видал и дрвењето во вашиот (ај добро ова, ваш фан клуб е) и во нашиот фан клуб
Видете, јас не ни планирав да ги барам вашите мислења, си реков ај нека остане на една слика, ама што да ви правам кога вие почнавте да копате по архивата на форумов. Тоа е вас повеќе ве боли, не мене,,

Поздрав дечки.... до Јануари некаде кога ќе ви честитаме за CAROT :LOL:

Жирално.

Ај доста не се заебавајте. Мислев дека Ањели и Марота имаат барем малце достоинство кога кажуваа дека ќе прават јак Европски Јувентус.... за да сега ми водат преговори за продавање на еден од најдобрите наши играчи за ебени 40 милиони...? Ако се оствари овој трансвер, сакам тогаш и Мино Раиола да си го земе под мишка Погба, и нека го однесе во Реал или Барса... е тогаш нека прават говедата јак Јувентус. Ни го нуделе Евра и Нани... дај молимте, ако беше таков договорот, ич со очи несакам да го видам првиот. Ќе правеме јак Јувентус, со 33 годишен играч, и со играч кој 2 години нема асално заиграно за Јунајтед, а башка и тоа што секогаш на терен го глуми Кристијано Роналдо.

Тие пари што ќе ги земат, можат слободно да си ги напикаат во шупакот одназад, заедно со Итурбе, Евра и Мората. Ете така, цели 3 години не лажеа дека Јувентус не е клуб што ги продава своите главни играчи, а сега ќе ми го даваат најдобриот box to box играч за 40 милиони + пензионер и инвалид. Уште еднаш ќе повторам, ако ова се оствари, најголема желба ќе ми биде и Погба да замине од тимот, па тогаш да ги видам говедата што седат горе на стадион во ВИП ложата како ќе го прават јакиот Јувентус. Говеда едни... сега читам, тие самите го притискале Видал да премине во Јунајтед.... проклетии

Види, не се лутам за тоа што ми ги цитираш мислењата... јебига што било поминало, Видал вчера имаше одличен настап за Јувентус, чисто онака да си знаеш :P

П.С. Фала што ми го лајкна "Давидс > Видал" постот <3

Абе шо ве боли кој рекол шо рекол од кај рекол, еден тон гласини имаше и ние истото го праевме со Агуеро, дајте смирете се и гледајте си за Јуве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom