Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
^ Хуехуехуе , знаев дека со некоја ваква вест ќе испаднат медиумиве по овој потег на Царот :pos:

Portieri: Buffon, Padelli, Perin e Sirigu.
Difensori: Astori, Bonucci, Chiellini, De Sciglio, Paletta e Ranocchia
Centrocampisti: Candreva, Darmian, De Rossi, Florenzi, Giaccherini, Maggio, Marchisio, Parolo, Pasqual, Poli, Verratti.
Attaccanti: Destro, El Shaarawy, Giovinco, Immobile, Osvaldo e Zaza. povikanite igraci od strana na konte go nema povredeniot pirlo barzagli kako i baloteli koj nee povikan dali konte ne smeta ili e pak neso drugo

Фалкао наводно одбил да оди во Премиер лигата, по што интересот на Сити пропаѓа во вода.

Најверојатно негова желба е да се врати во Шпанија, овојпат во Реал Мадрид, но Флорентино Перез го преферирал Бензема, па до крајот на трансфер рокот може да се очекува се.

На неговиот официјален твитер профил, Фалкао напишал дека се враќа во Мадрид, но веднаш го избришал твитот.

Statistics напиша:
Juventus - Chievo
Shots (On Target): 21 (3) - 7(2)
Tackles: 22 - 18
Fouls: 14 - 13
Possession: 74% - 26%

PS: Sorry it's a little messy, I typed it myself lol.

Стварно нисмо нормалне !

Стварно нисмо нормалне !
large.jpg

:vozbud:

ние лечиме еден "неуспех" на трансфер пазарот (Видал) со рекорден трансфер во Англија. Јувентус го залечија седум милионскиот неуспех со Ван Перси со Погба за нула фунти :свиркам:

Да те исправам... :rolleyes:

Одбраната на Џиџи :cuc:
c08ea62c374c248c949258d2bd0d7918.gif

шо бе, на туѓ фронт ме цитираш? :D

Зошто несмеам? :D
Не бе онака да не досаѓам кај вас... за неколку лајковци и една слика постирана на сеирџиска тема, на клада ме ставивте :eek:. Ама добро ве сваќам како ви е :icon_mrgr:

Inaku mora da se pofali Alegri za dve raboti od vcera. Prvata e sto konecno pocnaa da nafrluvat od korner (pa I edinstveniot gol taka padna) I mozebi uste pobitno mu gi zabrani na Bonuci dolgite topki:pos:

936689_968175446543018_2112357460434883770_n.jpg

10610561_816437455069385_321070122011496122_n.jpg

Последно уредено:
@Scirea

Знаеш колку lame ти се допаѓањата на стари постови. Еве ти што имаш пишувано тој период...
Да стискаше така допаѓања членот што се прослави со ЦАРОТ и што замараше секои пет минути во фан клубов ќе беше поразбирливо отколку ти. ;)

Види дечко, lame или било какви, јас си уживам во моментов... вие си јадевте гомна за CAROT и кај вас, и кај нас, па сега трпете си што да ви правам....
Најдете ми ги и најстарите мислења, било што направете едно е јасно... CAROT останува кај нас. Така да арно рекол Видук...

Ima da jademe neviden remet ako sega ne go zememe Vidal ...

Толку се изнајадовте .......... овие три месеци што ниту моите постари постови не ве перат од реметот. Го заслуживте тоа овие три месеци, знам дека ве боли, ама што да ви правам...
beach.gif

:pos:
Зошто сте толку очајни кажи ми?
Прво во рок од 3 дена сменивте 1000 мислења, ќе иде-не иде. Честитавте, се курчевте, па пак честитавте, за на крај, еве, ако сварно нема да дојде да пак се курчите?
Зошто тогаш воопшто честитавте?
Едно знај. Да сакаја да го земат, тој ќе беше одамна наш, биди сигурен во тоа. А тоа дека не играме ЛШ само дете од 10год. можеш да го убедиш во тоа.
Тој ако лаша 200к неделно, ич не го боле стојко дали играл ЛШ или Мики Маус куп
.
Само најжалосно од се е што не сте дволични, туку петтолични. Просто човек да неможе да поверува.

Не зборувајте за менување мислења, дека вие сте апсолутни шампиони од Ф.К. Манчестер... тоа се докажа и со Мојс на почетокот, и на крајот на сезоната, а богами и сега со Ван Гал... типичен пример за менување мислења е турнејата во Америка, и првите три кола во лигата... Затоа сите ви се смеат во БПЛ темата за ова :свиркам:

А за она болдираното, истиве муабети ги слушавме овие три месеци :LOL:

Тоа е дечки, го купивте Ди Марија, Рохо, Ерера, Шо итн... но вашата главна преокупација беше Видал и дрвењето во вашиот (ај добро ова, ваш фан клуб е) и во нашиот фан клуб
Видете, јас не ни планирав да ги барам вашите мислења, си реков ај нека остане на една слика, ама што да ви правам кога вие почнавте да копате по архивата на форумов. Тоа е вас повеќе ве боли, не мене,,

Поздрав дечки.... до Јануари некаде кога ќе ви честитаме за CAROT :LOL:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom