- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
http://www.sportske.net/vest/transferi/oprostajni-poljubac-artura-vidala-192754.html dobro be majkomu stara potvrdi vidal deka ostanvit ovie -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Statistics напиша:Juventus - Chievo
Shots (On Target): 21 (3) - 7(2)
Tackles: 22 - 18
Fouls: 14 - 13
Possession: 74% - 26%
PS: Sorry it's a little messy, I typed it myself lol.
ние лечиме еден "неуспех" на трансфер пазарот (Видал) со рекорден трансфер во Англија. Јувентус го залечија седум милионскиот неуспех со Ван Перси со Погба за нула фунти![]()
шо бе, на туѓ фронт ме цитираш?Да те исправам...
Одбраната на Џиџи
![]()
шо бе, на туѓ фронт ме цитираш?![]()
@Scirea
Знаеш колку lame ти се допаѓањата на стари постови. Еве ти што имаш пишувано тој период...
Да стискаше така допаѓања членот што се прослави со ЦАРОТ и што замараше секои пет минути во фан клубов ќе беше поразбирливо отколку ти.![]()
Ima da jademe neviden remet ako sega ne go zememe Vidal ...
Зошто сте толку очајни кажи ми?
Прво во рок од 3 дена сменивте 1000 мислења, ќе иде-не иде. Честитавте, се курчевте, па пак честитавте, за на крај, еве, ако сварно нема да дојде да пак се курчите?
Зошто тогаш воопшто честитавте?
Едно знај. Да сакаја да го земат, тој ќе беше одамна наш, биди сигурен во тоа. А тоа дека не играме ЛШ само дете од 10год. можеш да го убедиш во тоа.
Тој ако лаша 200к неделно, ич не го боле стојко дали играл ЛШ или Мики Маус куп.
Само најжалосно од се е што не сте дволични, туку петтолични. Просто човек да неможе да поверува.