Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.910
- Поени од реакции
- 89.868
п.с. која средина ќе ја има Јунајтед
http://football-italia.net/54423/man-utd-drop-vidal-guarin
И ова е медиумска патка, така?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
п.с. која средина ќе ја има Јунајтед
http://football-italia.net/54423/man-utd-drop-vidal-guarin
можи двајцата ќе ги земат, со фелаини дрим дим ќе се[DOUBLEPOST=1408192068][/DOUBLEPOST]И ова е медиумска патка, така?))))
иста фаца, исто понашањеНа мота еден калаш, и директива у Сирија. Со глаана онаква, прав е за таму.![]()
E ne bese tolku losh Nani, ne pretervajgledajki ja utakmicava na Man Ju, Cicarito i Nani zaedno ne vredat 10 milioni a kamoli po 15 poedinecno .. Nemoj nekoj fan na man ju da mi se dokazuva okolu nivnata vrednost...
маноло Габиадини каде каде е покорисен од тоа дрво ... Плус наш играч е можеме да си го вратимеE ne bese tolku losh Nani, ne pretervaj
Zborame za nani na denesnata utakmica, a deka ke dojdi kaj nas I deka Imalo ponuda za nego I cicarito plus pari, to e cista spekulacijaманоло Габиадини кaде каде е покорисен од тоа дрво ... Плус наш играч е можеме да си го вратиме
portugalci i brazilci se isto sranje u pogled na formata.. Dokolku ja izgubat formata i 1-2 sezoni igraat loso, pisi propalo ... Deko, Mutinjo, i ostali da ne nabrojuvam, a brazilci takvi milijarda ima ..Нани пред 2-3 сезони е 3 класи над сите крила кои можеме да ги донесеме, имаше и лева и десна, дриблиг, голови надвор од 16 итн. Прашањето е колку може да ја врати таа форма кога не игра 2 сезони и уште колку фудбал е останато во него. Сигурно не заборавил како се игра фудбал.
Ѓупски менталитет, ќе си легни на брашното.portugalci i brazilci se isto sranje u pogled na formata.. Dokolku ja izgubat formata i 1-2 sezoni igraat loso, pisi propalo ... Deko, Mutinjo, i ostali da ne nabrojuvam, a brazilci takvi milijarda ima ..