Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
На мота еден калаш, и директива у Сирија. Со глаана онаква, прав е за таму. :ROFLMAO:

И ова е медиумска патка, така? :)))))
можи двајцата ќе ги земат, со фелаини дрим дим ќе се[DOUBLEPOST=1408192068][/DOUBLEPOST]
На мота еден калаш, и директива у Сирија. Со глаана онаква, прав е за таму. :ROFLMAO:
иста фаца, исто понашање
на пријателска зеде да се тепа имбецилот бе

Еј, нека тепа Јунајтед...:rolleyes: дан дојдат по царот одма после прво коло :LOL:

дајте клипче од пријателската головиоте да видиме, сум ја преспал утакмицава ..[DOUBLEPOST=1408194843][/DOUBLEPOST]btw man utd се посраа од среќа со победите на пријателските турнири а утакмици, а денес се посеруваат со мизерната нивна игра ..[DOUBLEPOST=1408195149][/DOUBLEPOST]Им велев зашто Видал би идел во клуб што нема да игра ЛШ .. Они викаа 1 сезона само ќе паузираме , наредна ќе играме ..Јас убаво им викав на фановиве на Ман Ју која е гаранцијата дека наредна сезона ќе играат во ЛШ ? Еден Свонси не можат да го тепаат .. Тешко дека ќе завршат во топ4 џабе им е ...

Последно уредено:
^
Нострадамус

Алегри на пресконференцијата после натпреварот рече дека Видал ќе биде во тимот за Тим Трофео Купот

А сега ако е паметен Марота, па да им стави 70 милиони евра откупна цена за CAROT, па нек се угоде :cool:

Последно уредено:
gledajki ja utakmicava na Man Ju, Cicarito i Nani zaedno ne vredat 10 milioni a kamoli po 15 poedinecno .. Nemoj nekoj fan na man ju da mi se dokazuva okolu nivnata vrednost...

маноло Габиадини кaде каде е покорисен од тоа дрво ... Плус наш играч е можеме да си го вратиме
Zborame za nani na denesnata utakmica, a deka ke dojdi kaj nas I deka Imalo ponuda za nego I cicarito plus pari, to e cista spekulacija

Нани пред 2-3 сезони е 3 класи над сите крила кои можеме да ги донесеме, имаше и лева и десна, дриблиг, голови надвор од 16 итн. Прашањето е колку може да ја врати таа форма кога не игра 2 сезони и уште колку фудбал е останато во него. Сигурно не заборавил како се игра фудбал.

Нани пред 2-3 сезони е 3 класи над сите крила кои можеме да ги донесеме, имаше и лева и десна, дриблиг, голови надвор од 16 итн. Прашањето е колку може да ја врати таа форма кога не игра 2 сезони и уште колку фудбал е останато во него. Сигурно не заборавил како се игра фудбал.
portugalci i brazilci se isto sranje u pogled na formata.. Dokolku ja izgubat formata i 1-2 sezoni igraat loso, pisi propalo ... Deko, Mutinjo, i ostali da ne nabrojuvam, a brazilci takvi milijarda ima ..

Видал нека размисли добро дали ќе сакаа да игра у лузерски тим како ман утд пошо таму нема да има светла иднина за него како и целиот тим на јунајтед после пензијата на САФ...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

portugalci i brazilci se isto sranje u pogled na formata.. Dokolku ja izgubat formata i 1-2 sezoni igraat loso, pisi propalo ... Deko, Mutinjo, i ostali da ne nabrojuvam, a brazilci takvi milijarda ima ..
Ѓупски менталитет, ќе си легни на брашното.

Инаку, замислете Манчестер денес да играше со Видал. Значи чоек од мизерната италијанска лига против Свонси клуб од величенствената премиер лига.

Ќе видите сеа дали нема да дадат 60мил. плус два играчи:)) иако кажав шпекулација и џабе зборите за Нани пошо нема шанси да земеме играч кој не игра асално фудбал 2 години колку и да БИЛ класа играч.

п.с пуштете видео од утакмицата не бидете гејчиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom