Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ова одамна го викам .. Целиот потенцијал на Џио ќе се види кога ќе игра лево крило .. А можеме таква формација да ископаме само што би немало место за еден од Тевез/Љоренте во првиот тим .. Во 4-3-3 формација а како ударни би биле Џио-Љоренте- Пепе (Переира)[DOUBLEPOST=1407334163][/DOUBLEPOST]Од позади дресовите ни се ТИЊА !![DOUBLEPOST=1407335034][/DOUBLEPOST]Ова детево Коман има потенцијал .. Страшен играч ќе биде се гледа .. Переира ич не ме импресионираше,ниту денес а ниту со Чезена когра игравме, а за Евра немам некое оформено мислење сеуште ...
Евра нема потреба за твое мислење тој одамна е докажан,чим Фергусон го одбрал нема потреба за дискусија какви се неговите способности.

Алегрииии :love::love::icon_lol:
Ако идеме сеа по логиката на "новинариве" наши ова денеска би звучело нешто у стил: После шокот на Јуве и Поразот од 5то лигашот и киксот против Чезена Фудбалерите на Јуве ја научија лекцијата и на Чело со Алегри ја освоија Индонезија... (се наљутија и им ги скршија кичмите..)

Евра нема потреба за твое мислење тој одамна е докажан,чим Фергусон го одбрал нема потреба за дискусија какви се неговите способности.
Белким му е дозволено на човекот да си формира свое мислење за некој играч, си го изјаснува својот став и својот поглед.

Bitno e kako ke se pokaze vo dresot na Juve, ne mi e bitno kako se dokazal vo drug dres..

Добро на пример зошто не го лапнаја Дрогба?
Со Пирло бомбоњери ќе се...
или Горан Попов.

Последно уредено:
Овај или немат срам или имат вишок пари, или кладба изгубил

BuX0XEGCQAAtKH2.jpg

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

ги видов само головите може некој да ми каже како беше играта или некој линк на приватна порака нека ми прати од натпреварот за торент

А демек Фергусон никад у живот не згрешил за играч? :)
Еве го Погба, жив пример :D

Инаку Евра е далеку од тоа што беше, мислам дека на сите ни е јасно тоа. Краткорочно засилување е, за година две колку да се закрпи таму на лева бековска.
Сепак, мислам дека со правилно користење на играчот, под тоа подразбирам да не го прегоруваат, мислам дека може да даде солидни перформанси.[DOUBLEPOST=1407355309][/DOUBLEPOST]Од 3 гола Љоренте, 2 асистирани од Лихт на прва припремна утакмица заедно. Значи која соработка ја имаат овие двајца, секоја им чест. :cuc:

Последно уредено:
Од 3 гола Љоренте, 2 асистирани од Лихт на прва припремна утакмица заедно. Значи која соработка ја имаат овие двајца, секоја им чест. :cuc:

Лани 6 му намести :sneaky:

Немојте да го споменувате Мота во контекст на останување во тимот, оти морници ме лазат право. Ме потсеќа на сезоната кога десни бекови ни беа Мота и Григера, додека леви Гросо и Арманд Траоре. Мота ако собра 17 настапи, доби минимум 7-8 жолти и тоа кој од кој поблесав. Баш ми текнува еднаш против Катанија кога доби жолт после 40 секунди игра. Се треба да ви стане јасно со тоа.

И сериозно не ги ни споменувајте таквите пропалици, оти одма ми фучат во главата резултатите од 2-0 на 2-2 кога ни израмнуваа тимови како Киево и Катанија.

Изгледајте ги само првите 25 секунди од видеото и ќе знаете за што зборувам.

Локи досега 5 гола - 2 против Лученто во 2 минути, 3 против Аллстар Индонезиа во 5 минути )[DOUBLEPOST=1407389527][/DOUBLEPOST]
BuaYv-NCUAID3d-.jpg

Today's #gds: weakened? No, Juve's #Allegri is stronger: Pressing, 4 man defence, exchanging positions etc. etc. pic.twitter.com/FCaZGsP5Vs

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom