- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Scirea ќе ти ги позајмам ѕвездичкиве пошо ме фати иштафСи го подсредив потписот... Ми личи, а...?![]()

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Scirea ќе ти ги позајмам ѕвездичкиве пошо ме фати иштафСи го подсредив потписот... Ми личи, а...?![]()
Веќе и на шпански јазик може да се читат вестите на официјалната веб страна.
Тутоспорт: Конте не остава ништо на случајноста и се подготвува за сите можни сценарија на утрешниот натпревар. На следниот тренинг ќе се вежба и изведување на пенали, а доколку натпреварот влезе во пенал серијата, одговорноста ќе ја превземат Пирло, Тевез, Видал, Бонучи, Маркизио, Азамоа и Погба
Бонучи
Бонучи
Бонучи
Бонучи
Бонучи
Бонучи
@Leo Bonnie дај бе педер, имај малце осет....![]()
За Погба имаше речено Раиопа уште пред некое време за после светското, ама ова за Кандрева и Лулич ептен ме бендисваБонинауер и пенали... веќе гледам нервози ако дојдеме до ситуација на пенали да бркаме пролаз у финале.
Иначе најнова информација , Исла и Кваква + доплата за Кандрева и Лулич
На Погба му бил предложен нов договор, со некаде 4-5м + бонуси, нема одговор од негова страна, најверојатно ќе се чека после светското.А тоа и те како значи дека може да си замине летово.
Со среќа вечер.
Ќе ви честитав титула ако беше до тоаОва нешто го глумиш Сладоледџијата, или да...?![]()