Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Само сами може да се тепаме. Како и секогаш. Катастрофален старт на второто полувреме, ептен им бега топката на играчите и не се концентрирани. Видал е изгубен во просторот. Нека зема да добие жолт картон и да излезе од игра, таман и наредната ќе ја одмори.

Само сами може да се тепаме. Како и секогаш. Катастрофален старт на второто полувреме, ептен им бега топката на играчите и не се концентрирани. Видал е изгубен во просторот. Нека зема да добие жолт картон и да излезе од игра, таман и наредната ќе ја одмори.

Фала богу некој разумен тука да потврди шо велам...
Маркизио ни требаа

јас рома - лацио ја глеав ама сум се зафркнал изгледа. Каква шанса имавме да им избегаме на Рома, штета голема. според ова што го читам две полувремиња дијаметрално различни

Велевте нешто??

My sincere apology :) Дозволивме тим кој во првото полувреме не можеше да пријде до голот цело второ полувреме да ни задава главоболки и на крај во 90+ гол да даде.

јас рома - лацио ја глеав ама сум се зафркнал изгледа. Каква шанса имавме да им избегаме на Рома, штета голема. според ова што го читам две полувремиња дијаметрално различни

Не не да те попрам, првите 20 минути бевме одлични после то и водството од 0-2 станавме катастрофални,
ама не бе јас онака само зборав само лупетав на суво, 72% посед имавме демек ....
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 16:59 ---
My sincere apology :) Дозволивме тим кој во првото полувреме не можеше да пријде до голот цело второ полувреме да ни задава главоболки и на крај во 90+ гол да даде.

Accepted, ех колку сакам сега да не бев во право :(

Последно уредено од модератор:
Ете тоа се добива кога ќе се потцени противникот.

Верона - Тевез/Буфон 2-2. Вториот да не беше, ни бод немаше да освои Јуве.

Само Тевез и Буфон. Другиве сите изиграа подпросечно, потценувачки и недостојно. Време е малце Погба да одмори на клупа, Видал овој му е најлошиот натпревар сезонава.

Не е страшно, Рома ремизираше, но Јуве не смее вака да се однесува на следните натпревари. Следува Киево на домашен терен.

Ете тоа се добива кога ќе се потцени противникот.

Верона - Тевез/Буфон 2-2. Вториот да не беше, ни бод немаше да освои Јуве.

Само Тевез и Буфон. Другиве сите изиграа подпросечно, потценувачки и недостојно. Време е малце Погба да одмори на клупа, Видал овој му е најлошиот натпревар сезонава.

Не е страшно, Рома ремизираше, но Јуве не смее вака да се однесува на следните натпревари. Следува Киево на домашен терен.

Касерес го заборај :)

Нула денеска, огромна, целосна, заслужена НУЛА!! Катастрофален натпревар што ќе беше жално да го добиеме, поради бедниот и мизерен начин на кој и пристапивме на играта посебно во второто полувреме. Како незаинтересирани случајно собрани луѓе беа играчите на теренот. Видал ја изигра најмизерната утакмица во неговиот живот. Не се замараше на теренот како од улицата да го викнале. Сите играчи делуваа како да не тренирале со топка во ногата еден месец и како да не трчале цела недела. Плус тоа примаме гол врз гол, врз гол, врз гол од прекини веќе 100 натпревари по ред и никако на Конте да му текне да го среди тоа. Треба да им постави ултиматум на играчите наредните 5 натпревари мрежата да не се затресе оти горко ќе стане.

Не е страшно да се одигра нерешено, фудбал е, ама страшно е кога си на теренот ДА НЕ ИГРАШ и да се однесуваш така ноншалантно. Срамота.

Истото го кажав и после лошото второ против шинтер. Ако дојди посалам противник ќе си ги искористи оние шанси.
Не смееше тимот онака да се заебава. Сам чудно ми е оти напреваров цело второ полувреме ми смрдеше на X.

Еј колку ме изнервираа,колку пичкарски и аматерски изиграа во второ полувреме тоа е чудо нешто,не е можно сите ебани голови да ги примаме при прекини или нафрлени топки у 16-ник,колку само им падна концентрација во второ полувреме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom