Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Трезеге:"Да играм во Јуве во наредните шест месеци?дајте ми го договорот,ќе потпишам веднаш!"
Марота пичко читај!!:D

Ако влезе Давид во форма,нема да заиграат ни Љоренте ни Кваља,ни Вучко во прв тим :D

Ја мислам дека пак ќе се свртиме кон Јојо на лето,мислам дека е повреден моментално во Сити и тешко да фати место во прв тим.

Трезеге:"Да играм во Јуве во наредните шест месеци?дајте ми го договорот,ќе потпишам веднаш!"

Марота пичко читај!!:D

Имам прочитано дека во договорот на Јоветич стои дека од Сити не смее да биде продаден во Јувентус .Малку е смешно но е вистинито .
Јавна тајна е дека тимовите и повеке од нормално се мразат .Последна кавга беше околу Бербатов кога беше пред потпис со Фиорентина но се вмеша Јувентус и на крај заврши во Фулам хахаах .

Имам прочитано дека во договорот на Јоветич стои дека од Сити не смее да биде продаден во Јувентус .Малку е смешно но е вистинито .
Јавна тајна е дека тимовите и повеке од нормално се мразат .Последна кавга беше околу Бербатов кога беше пред потпис со Фиорентина но се вмеша Јувентус и на крај заврши во Фулам хахаах .

Кога ќе размислам добро не заебаа Сити со Јоветиќ,не заигра дечкото уште е повреден meanwhile Тевез 11 гола:D

S напиша:
Some headlines from Tuttosport :

Trezeguet: ‘My Juve, I’m back!’
‘I have a certificate as director of sport and will be Bianconeri ambassador in South America’
‘Agnelli’s call made me happy. What a great welcome in Turin! Before the match with Roma I’ll salute the fans’
‘Conte was destined for success and can never forget the Champions League. He needs a winger like Nani, but Capello’s Juve was stronger’
‘Pirlo is fantastic, he and Buffon are the most loved in South America. Tevez is great and Pogba would do well to stay’

Не заборавајте како играа последните две сезони после зимската пауза, посебно лани.(n)

Од тоа се плашам и јас. Традиционално гледано Јануари ни е секогаш најлош месец во годината. Минатата сезона изгубивме од Сампдорија (со играч повеќе :facepalm:), игравме 1-1 со Парма, 1-1 со Џенова и само Удинезе ги победивме 4-0. Исто така и од купот испаднавме од Лацио. Мора овој Јануари да извадиме добри резултати.

379767_583552735052438_1407676685_n.jpg

Како и секогаш така и вечер очекувам победа. Јувентус е Јувентус и без разлика кој е противникот играчите мора да знаат дека единствен позитивен резултат е победата. Се помалку е неуспех. Она што сакам да го видам вечер е концентрација, борба, прецизност и пожртвуваност. Пред се максимално одлична игра во одбраната која што е клуч на се. Докази за тоа дека одбраната е најважниот дел од играта мислам дека нема потреба повеќе да се истакнуваат бидејќи тоа е јасно како бел ден. Секогаш е полесно ако мрежата не ти се затресе. И се разбира секогаш и секаде и без разлика што ќе се случи вечер си останува FINO ALLA FINE FORZA JUVE!!

Со најјакиот состав играме треба да тепаме

1005926_809350689092162_985707487_n.png

dsada.jpg цц пенал ама нема врска не сме ние шинтер да плачеме

одлична тактичка битка која патем ја победуваме само да продолжиме вака

Малку сме несигурни во одбраната, посебно Бонучи кога комплицираше но ќе се поправиме второто полувреме. Just keep it simple и наши се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom