Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.513
- Поени од реакции
- 5.634

На сликава е опфатена цела сезона до сега, Бонучи мек а Киелини по кој знае кој пат вон позиција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свонси не се ништо посебно сезонава, па ни Тотенхем, ги поминуватеСе си мислам дека Конте ќе тера сега на таа опција... некако да се искупи пред навивачите.
А и единствено тешки противници во ЛЕ ќе бидат Валенсија, Свонси, ПСВ, А.Франкфурт, Севиља, Лион и Тотенхем...
И да, сеуште мислам дека Раџа ќе дојде кај нас зимава, без разлика што испаднавме од ЛШ
Свонси не се ништо посебно сезонава, па ни Тотенхем, ги поминувате![]()
Да бе, среќа немавте, не нешто друго, туку среќа, тоа е
Повеќе среќа следната сезона.
Се си мислам дека Конте ќе тера сега на таа опција... некако да се искупи пред навивачите.
А и единствено тешки противници во ЛЕ ќе бидат Валенсија, Свонси, ПСВ, А.Франкфурт, Севиља, Лион и Тотенхем...
И да, сеуште мислам дека Раџа ќе дојде кај нас зимава, без разлика што испаднавме од ЛШ
Свонси,Франкфурт,Лион хахахах не ме зафркавај .
Валенсија е солиден клуб но далеку од формата од пред неколку сезони .
Заборави на Бенфика,Наполи ,Порто,Ајакс ?
Ме интересира еве на пример доколку сме паднеле во осмин финале во Лигата на Шампионите а вака да отидеме до финале во Европа Лига нема ли да биде во плус во однос на финансии ?
Свонси,Франкфурт,Лион хахахах не ме зафркавај .
Валенсија е солиден клуб но далеку од формата од пред неколку сезони .
Заборави на Бенфика,Наполи ,Порто,Ајакс ?
Ме интересира еве на пример доколку сме паднеле во осмин финале во Лигата на Шампионите а вака да отидеме до финале во Европа Лига нема ли да биде во плус во однос на финансии ?
Што мислите за ова има некоја логика... клик!