Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нека му го дадат и ич да не се мислат. Пирло никако не може да пречи, а квалитетот кој го нуди е нешто што на друго место не постои.

Може подобро ќе биде сега да играме со овие, отколку во Јануари кога играме со Рома.
Покрај тоа можам да замислам дека речиси никој од стартерите нема да игра, а главниот збор ќе го имаат Падоин, Пелусо, Де Чеље, Исла, Квалјарела,Сторари, Касерес.

Всушност еве добар состав за Авелино :icon_lol:

Сторари-Мота, Касерес, Пелусо, Де Чеље- Исла, Падоин, Асамоа/Маркизио- Квалјарела, Вучко и некој младинец.

4-3-3 :cool:

Чудното е што само нашиот натпревар е преместен, другите сите ќе играат во Јануари.... Среќа што се работи за Авелино, па нетреба посебен напор од првотимците за оваа утакмица, ама да беше некој тим од Серија А, тогаш ќе имаше проблеми.
__________________________________________________________________________________________
JuventusMK.com

Јувентус е сериозно заинтересиран за Фернандо Франциско Регес, 26 годишниот фудбалер од средниот ред на Порто.
Марота работи на донесување на Фернандо во Торино кој во јули е слободен играч, а конкуренција за фудбалерот на Порто доаѓа од екипите на Манчестер Јунајтед, Ливерпул и Интер (Џанлука Ди Марцио)

Бреј да ти ебам цицијата :pos:

Хахахахххахахаха Дај проверете да не има овој еврејско или влашко потекло :pos:

S напиша:
Juventus could buy Nainggolan in January

If Juventus qualify for the knock-out rounds of the Champions League, they will make an offer for Cagliari midfielder Radja Nainggolan. The Serie A champions are hopeful of a loan with a right to buy option for the Belgian.

Source: Gazzetta dello Sport

Младите не ја поминаа групата во ЛШ и покрај победата од 5-0 против Галата, бидејќи Копенхаген успеа да го победи Реал 3-2.

Дај помагајте имам фрка со сопкастот а нејќам со обичнине стримови да се мачам вечер.
Пробав 300та кодеци да инсталирам и fffd i klite ама пак ми е ваква шугава сликата , звукот си работи ко што треба. пробав сега и со претпоследната верзија 3.8.2 али исти к...ц.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    185,2 KB · Прегледи: 18
Дај помагајте имам фрка со сопкастот а нејќам со обичнине стримови да се мачам вечер.
Пробав 300та кодеци да инсталирам и fffd i klite ама пак ми е ваква шугава сликата , звукот си работи ко што треба. пробав сега и со претпоследната верзија 3.8.2 али исти к...ц.

Инсталирај постара верзија, што друго да ти кажеме... :coffee:

Може подобро ќе биде сега да играме со овие, отколку во Јануари кога играме со Рома.
Покрај тоа можам да замислам дека речиси никој од стартерите нема да игра, а главниот збор ќе го имаат Падоин, Пелусо, Де Чеље, Исла, Квалјарела,Сторари, Касерес.

Всушност еве добар состав за Авелино :icon_lol:

Сторари-Мота, Касерес, Пелусо, Де Чеље- Исла, Падоин, Асамоа/Маркизио- Квалјарела, Вучко и некој младинец.

4-3-3 :cool:

Со овие и против Авелино ќе се плашам

Јас не се плашам од никој, се додека Ештон е во тимот

Ajdeeeeeeeeeeee JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom