Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Џовинко па мене ми изигра сосем на ниво има и снага клаено, е сеа то шо судијата остава малце погруба игра то друго е, а она копилето Наполитанско Имбиле очи дан е му видал во Јуве и нога да му скрши некој од нашиот тим нема да бидам лут копиле гнасно, да сум Конте ке го вратам во Јуве само за ногата да му ја скршат :D . Иначе вчера Конте изјави дека Вучко уште не е заздравен од повредата со која се здоби на мечот за црна гора. Сакам Локи да го видам

Mене не ми е јасна па логиката на судиите. Над Џовинко никогаш нема фаул затоа што веројатно сметаат дека паѓа затоа што е ситен. Од друга страна е доволно силен за да направи фаул па од него има фаули над противниците. Па ако не му судиш фаули не давај фаули ни од него!!!

Најдискриминиран играч е Џовинко.
Кога ја дадоа статистиката за него, 1 фаул од него, 1 фаул над него и 3 изгубени топки, 2 минимум изгубени затоа што беше фаулиран. Нога да му искршат, нема фаул да добие.

Пирло и Љоренте да влезат место Маркисио и Џио, само што Конте ќе го внесе мрзата и па ќе играме нерешено...

Па више досаден е со Маркизио. Као да е проблемот у него ебате.

Ова ти е истото со Амаури првата сезона кога сите викаја Трезеге е стар, оти игра Трезеге треба на клпа да седи, а на крај плачеа за него. Истото со Дел Пиеро во времето на Капели и Ибра. Нема гајле

Ти да беше гарант гол ќе дадеше.
јас да бев ке го пордадев маркизио 35м вучинич 9,5 и квајарела и џовинко по 7 исто и нешто ситно по позајмица што има плус те ќеле неш4 милиони тоа се 70м и кавани место коларов лев бек а асамо а у средина кај маркзио и габиадини

Ајде Конте смени веќе формацијата, очигледно е дека против бункер тешко иде, Киелини и Барѕаљи доаѓа да организираат игра... за појаките екипи нека остане 352, ама за бункери ја обавезно би мењал

Ајде Конте смени веќе формацијата, очигледно е дека против бункер тешко иде, Киелини и Барѕаљи доаѓа да организираат игра... за појаките екипи нека остане 352, ама за бункери ја обавезно би мењал

А па ако смени 4-3-3 против 3-5-2 има да го јадиме машки 3v5 на средина без крила за штитење ....

Се моли Пирло да не ја учи одбраната на тренинг да дава топки... Фала

И многу ме нервира кога цел тим одат со нафрлени топки, а во нападот ти се Тевез и Џовинко...:facepalm:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom