Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
19-09-1993

999766_10151615852351227_1680591951_n.png

9258_739262092767689_1433421947_n.jpg

Многу сте ми депресивни после дуелов со Копенхаген... :LOL:

Многу сте ми депресивни после дуелов со Копенхаген... :LOL:

Не сме навикнати на неуспех последните 2 години, а не сакаме ни да се навикнеме. Само ми е жал за Верона ќе го истурат бесот врз нив, очекувам барем 4 гола да постигнеме.

Мене искрено Наполи почнува да ме плаши, ако не си ја сфатиме сериозно работата, ќе го загубиме калчово годинава. Одлични беа сношти Наполетанците, плус имаат 3 од 3 во Серија А.

Мене искрено Наполи почнува да ме плаши, ако не си ја сфатиме сериозно работата, ќе го загубиме калчово годинава. Одлични беа сношти Наполетанците, плус имаат 3 од 3 во Серија А.

Имат играно со Болоња,Киево,Аталанта , и тоа две утакмици на домашен терен , а на гости против Киево видовме како победија со примени 2 гола . Сепак добар тим се годинава , имаат добар тренер , само ние можемо сами да го изгубиме Скудетото оваа сезона , но ќе видиме , има многу , ќе имаат и тие незгодни ситуации , и така натаму :D

Јуве изигра со Лацио и Интер, Наполи со Аталанта и Болоња дома а Киево во гости, трите аутсајдери.

Сеуште е почеток на сезона и сеуште е рано да се каже како ќе се одвива борбата за Скудетото, и како традиција кој ќе биде на Јуве главен конкурент во борбата за титулата, ама сепак си стојам на ставот дека со играта која ја покажа Интер минатово коло ќе биде посилен конкурент од Наполи (нормално, ако игра така и во целата сезона).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom