и лани исто вака се гњавев со стримој се изнагледав слајдшоу,и лани игравме ко од кила операција напраени,и лани гол примивме првото. Останва уште да видиме дали ќе влези Вучко и ќе не извади од гомната,ко лани
Од ко е Конте тренер,ова е прв пат Јувентус да го видам толку мизерен во одбрана. И не само заради Огбона или Пелусо,сите до еден се катастрофа. Арно и овие мутави,да беше реал не ни бегаја 3 парчиња минимум на полувреме
Некој треба да му каже на Огбона дека не игра во Торино, дека ова е Јуве, И ДЕКА НЕ ТРЕБА СЕКОЈА ТОПКА ДА ЈА ИСПУЦУВА НАПРЕД колку да не е пред сопствениот гол!
Конте треба на полувреме салам предавање да им одржи!
Исто како лани. Имаме еден куп корнери, промашивме шанси што и јас да сум ќе ги дадам и примивме гол од прекин. И да заборавив да напоменам, игра никаква.
Повеќе пати го имам кажано ова, ама и сега ќе го кажам. Имаат среќа играчите што Конте им е тренер, јас да сум таму рај ќе им се виде сегашната ситуација.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.