Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Траоре ако е 50 % од тоа што беше на Пес коа го имав на Мастер лига... Ќе го имаме новиот Дрогба у тимот :icon_lol:

Од Капитенот наш ( Дел Пиеро ) за Џиџи.

Dear Gigi, a few words (unusually public ...) to celebrate the great goal that cut it this evening: 136 appearances for the national team, a record of another friend, Fabio Cannavaro, the captain of "our" World.
Many of these presences we lived together, sometimes suffering, but also exulting on top of the world.Unforgettable memories shared in the locker room, to Juventus as the national team.
I'm glad you could represent Italy with the captain's armband, reaching this goal prestigious.
Good luck to you and all the guys for the qualification to Brazil 2014!

Alessandro

грубо преведено е од google translate .

Честитки за Џиџи и нека брани уште 10 години :)

Од Капитенот наш ( Дел Пиеро ) за Џиџи.

Dear Gigi, a few words (unusually public ...) to celebrate the great goal that cut it this evening: 136 appearances for the national team, a record of another friend, Fabio Cannavaro, the captain of "our" World.
Many of these presences we lived together, sometimes suffering, but also exulting on top of the world.Unforgettable memories shared in the locker room, to Juventus as the national team.
I'm glad you could represent Italy with the captain's armband, reaching this goal prestigious.
Good luck to you and all the guys for the qualification to Brazil 2014!

Alessandro

грубо преведено е од google translate .

Честитки за Џиџи и нека брани уште 10 години :)

Немораше заграда да ставаш еден е капитен :) C'e solo un capitano

Немораше заграда да ставаш еден е капитен :) C'e solo un capitano

Да не ми го умешаат со некој друг :D до ден денешен си жалам што не го гледам у наш дрес и само надеж ми останува дека нешто ќе биде во Јувентус ( како Недвед сега што е )

Да не ми го умешаат со некој друг :D до ден денешен си жалам што не го гледам у наш дрес и само надеж ми останува дека нешто ќе биде во Јувентус ( како Недвед сега што е )

Не знам некако Ањели не го сака како што гледам по реакции и останато, за мене тој е Јувентус т..н. Мр. Јувентус срцето ме боли шо го нема и кога ќе речат come numero decci наместо Tevez јас викам ALEX DEL PIEROO :( ahh

Погба даде гол за Франција против Белорусија (четвртиот).. Клавајте видео да видиме што голче било :icon_lol:

Погба даде гол за Франција против Белорусија (четвртиот).. Клавајте видео да видиме што голче било :icon_lol:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RXfBFLFjm4c
--- надополнето: 10 септември 2013 во 22:53 ---
Гледав Украина - Англија и овој Конопјанка ми остави добар впечаток, по левата страна лом правеше, брз играч, игра со две нозе, техничар, плус млад играч 23 години има и цената му е околу 15М, па не би било лошо Марота со неговата тактика да го лапне.

Like a BOSS !

1235316_520772544670248_1438489592_n.jpg

Не знам некако Ањели не го сака како што гледам по реакции и останато, за мене тој е Јувентус т..н. Мр. Јувентус срцето ме боли шо го нема и кога ќе речат come numero decci наместо Tevez јас викам ALEX DEL PIEROO :( ahh

Се ми се чини ( а не сакам да е точно ) дека има некоја лоша крв меѓу нив двајца .... нигде никаде немам асална причина прочитано или кога го имаат прашано Дел Пиеро зашто си отиде од Јувентус да каже точно што е и како е освен она сакав повеќе да играм фудбал ... Да му еб** мајката кога го шитнавме го имавме Јакинта и Мартинез ( до ден денешен ) на платен список па ја мислам со тие двајца да раскиневме договори ќе го плаќавме Дел Пиеро ама тоа е што да се праи ... Се надевам само еден ден ќе го видам бар на клипче на она Legend's Club .

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RXfBFLFjm4c
--- надополнето: 10 септември 2013 во 22:53 ---
Гледав Украина - Англија и овој Конопјанка ми остави добар впечаток, по левата страна лом правеше, брз играч, игра со две нозе, техничар, плус млад играч 23 години има и цената му е околу 15М, па не би било лошо Марота со неговата тактика да го лапне.

Овој и на европското пред година дена парче правеше, мене ни тогаш не ми беше јасно како после тоа не го зема некој голем европски клуб, одличен играч.

Како што читам Барзаљи и Вучинич нема да може да настапат со Интер. Огбона би требало да го зазеде местото на едниот, додека интересно ќе биде во нападот. Тевез е сигурен, додека за место до него ќе се борат Љоренте, Џовинко и Квалјарела. Фаворит за стартното место е сега за сега Фабио, што мислам дека е најпаметно решение.

Мене стварно не ми е јасно зошто Конте толку ги игнорира Љоренте и Џио...Кваља беше на работ на продажба и сега одеднаш прва постава...

Мене стварно не ми е јасно зошто Конте толку ги игнорира Љоренте и Џио...Кваља беше на работ на продажба и сега одеднаш прва постава...

Епа факт е дека Конте малку и се прави џанак .Го видел дека наводно не давал максимум на тренинзи и оп 2 ра постава .Познавајки го карактерот на Тевез и да се потскарале уште од неговото доагање Тевез никогаш нема да има просто да се докаже .
Го нема земено фактот дека цела година Љоренте тренираше сам и дека му треба малку континуитет за да се покаже поспремен на тренинг .Исто така не значи ако не е најдобар на тренинзите дека нема да биде најдобар на терен ,тоа тие исто како и со учениците некој помалку учат а знаат повеке .
Плус тоа зима и огромна плата јас не знам како Конте нема притисок .

Како и да е мислам дека Љоренте иако не е најподготвен, појак е од Кваљарела и треба да му се даде шанса. Па не за џабе го земавме пи*ка му матер :D

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Oди на проверена варијанта, ваљда не му се ризикува да го пушти Љоренте да го има својот деби настап за Јувентус (од почетокот) баш на Меаца против интер. Башка и на Кваља му иде против интер... :)

Мада не се знае, еве читам Газета вели дека Љоренте ќе стартува. Едно е сигурно, Џовинко нема да стартува. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom