Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.544
- Поени од реакции
- 4.458
Траоре ако е 50 % од тоа што беше на Пес коа го имав на Мастер лига... Ќе го имаме новиот Дрогба у тимот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Капитенот наш ( Дел Пиеро ) за Џиџи.
Dear Gigi, a few words (unusually public ...) to celebrate the great goal that cut it this evening: 136 appearances for the national team, a record of another friend, Fabio Cannavaro, the captain of "our" World.
Many of these presences we lived together, sometimes suffering, but also exulting on top of the world.Unforgettable memories shared in the locker room, to Juventus as the national team.
I'm glad you could represent Italy with the captain's armband, reaching this goal prestigious.
Good luck to you and all the guys for the qualification to Brazil 2014!
Alessandro
грубо преведено е од google translate .
Честитки за Џиџи и нека брани уште 10 години![]()
Немораше заграда да ставаш еден е капитенC'e solo un capitano
Да не ми го умешаат со некој другдо ден денешен си жалам што не го гледам у наш дрес и само надеж ми останува дека нешто ќе биде во Јувентус ( како Недвед сега што е )
Погба даде гол за Франција против Белорусија (четвртиот).. Клавајте видео да видиме што голче било![]()
Не знам некако Ањели не го сака како што гледам по реакции и останато, за мене тој е Јувентус т..н. Мр. Јувентус срцето ме боли шо го нема и кога ќе речат come numero decci наместо Tevez јас викам ALEX DEL PIEROOahh
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RXfBFLFjm4c
--- надополнето: 10 септември 2013 во 22:53 ---
Гледав Украина - Англија и овој Конопјанка ми остави добар впечаток, по левата страна лом правеше, брз играч, игра со две нозе, техничар, плус млад играч 23 години има и цената му е околу 15М, па не би било лошо Марота со неговата тактика да го лапне.
Мене стварно не ми е јасно зошто Конте толку ги игнорира Љоренте и Џио...Кваља беше на работ на продажба и сега одеднаш прва постава...
Oди на проверена варијанта, ваљда не му се ризикува да го пушти Љоренте да го има својот деби настап за Јувентус (од почетокот) баш на Меаца против интер. Башка и на Кваља му иде против интер...Мене стварно не ми е јасно зошто Конте толку ги игнорира Љоренте и Џио...Кваља беше на работ на продажба и сега одеднаш прва постава...