Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Пред малце прочитав дека Погба земал само 800.000 плата... Па Ештон зема повеќе од него а цело време ја грее клупата. Со новиов договор ако го потпише ќе зема 2.500.000 плата, што е солидно, онака ниту премногу, ниту премалце.

Eве ме по долго време на форумов, ради една пичондра ме банираа од цел форум, наместо само од темата да ме банираат :facepalm: дефинитивно овие модераториве/админиве кур ташак си играат

Па и ова новинариве, ако тие не ти ја извртат приказната, нема кој. Пред неколку дена имаше вест дека Јувентус ќе му понуди нов договор на Погба, а во него вклучува и зголемување на платата. Незнам сега од каде го извадија ова дека самоволно барал покачување
извртена приказна од новинарите :cautious:
да се работеше за друг, можеби.
али не заборавајте зашто си отиде од Јунајтед :)

али не заборавајте зашто си отиде од Јунајтед :)

Дека го вративте Сколс од пензија на 37 години, а не му дадовте шанса на детето да поигра :icon_lol:. И нема врска тоа што е со Јувентус, јас прочитав таква вест пред да се појават глупостиве со Раиола.

Дека го вративте Сколс од пензија на 37 години, а не му дадовте шанса на детето да поигра :icon_lol:. И нема врска тоа што е со Јувентус, јас прочитав таква вест пред да се појават глупостиве со Раиола.
се е околу парите а не тоа што не игра често.
некој фан на Јуве коментираше односно бамбуреше како се поебале Јунајтед што го изгубиле бла бла бла али и добар одговор си доби тој, да не лета зашто прашање на време е кога ке бара поголема плата од Јуве па може лесно да замине :)

некој фан на Јуве коментираше односно бамбуреше како се поебале Јунајтед што го изгубиле бла бла бла али и добар одговор си доби тој, да не лета зашто прашање на време е кога ке бара поголема плата од Јуве па може лесно да замине :)

Види сега пријателе, која и да била причината за заминувањето од Јунајтед не е важно. Работата е што таму никој не виде кој е Пол Погба, за разлика од тоа кога дојде во Јуве му беше дадена шанса која ја искористи максимално. Значи тој е играч со огромен потенција и квалитет. Дефинитивно погрешил стариот што не му дал шанса да игра во Јунајтед, којзнае може уште таму ќе распалеше.

Види сега пријателе, која и да била причината за заминувањето од Јунајтед не е важно. Работата е што таму никој не виде кој е Пол Погба, за разлика од тоа кога дојде во Јуве му беше дадена шанса која ја искористи максимално. Значи тој е играч со огромен потенција и квалитет. Дефинитивно погрешил стариот што не му дал шанса да игра во Јунајтед, којзнае може уште таму ќе распалеше.
Битна е причината, зашто еве сеа истото се дешава, а дека е талентиран сите знаееја и изигра неколку утакмици и се виде дека уште е рано и не е подготвен, барем не за да игра у ПЛ.
и да уценуваше со плата, бараше повеќе или ке си оди.
тој беше муабетот

еве ти уште подобар одговор и од тој, нека замине и уште утре ако сака само што тука фората е тоа нема да биде за 0 евра како случајот со јунајтед ;)
--- надополнето: 7 септември 2013 во 21:09 ---
Битна е причината, зашто еве сеа истото се дешава, а дека е талентиран сите знаееја и изигра неколку утакмици и се виде дека уште е рано и не е подготвен, барем не за да игра у ПЛ.
тој беше муабетот

3 утакмици по 15 минути изгирал и се видело дека не бил спремен... :pos:

тој беше муабетот

Полека малку, без избрзување. И да се случило тоа во Јунајтед, не значи дека и сега во Јуве се случува. Оваа шпекулација падна од ведро небо, без ништо друго. Така да утврдиме прво дали има нешто или се муабети на медиумите кои сега немаат друга работа. Плус тоа, никој не е во положба сега да бара од Марота и од Јуве повеќе, затоа што Погба има активен договор до 2016 и е цел во рацете на Јуве. Друга беше ситуацијата во Јунајтед, каде беше во последната година од договорот.

Полека малку, без избрзување. И да се случило тоа во Јунајтед, не значи дека и сега во Јуве се случува. Оваа шпекулација падна од ведро небо, без ништо друго. Така да утврдиме прво дали има нешто или се муабети на медиумите кои сега немаат друга работа. Плус тоа, никој не е во положба сега да бара од Марота и од Јуве повеќе, затоа што Погба има активен договор до 2016 и е цел во рацете на Јуве. Друга беше ситуацијата во Јунајтед, каде беше во последната година од договорот.
кажав да се работеше за друг ке имав сомнежи и јас, али за Погба не ме чуди.
а договор има некаде уште 2ипол години? и викаш у нивни раце е? штом останат уште 2год од договор више алармантно е.. мој став јбг

кажав да се работеше за друг ке имав сомнежи и јас, али за Погба не ме чуди.
а договор има некаде уште 2ипол години? и викаш у нивни раце е? штом останат уште 2год од договор више алармантно е.. мој став јбг

Аман бе, како ги пресмета тие 2 ипол години, кога има до летото 2016? :D.

Замисли сега да го изнервира Марота, што може да го снајде. Мислиш така Јуве ќе дозволи некој играчка да си игра со нив. Како што зема плата од само 800.000 годишно, што за Јуве скоро ич, може да го седнат на клупа до 30 Јуни 2016 година. Е, сега ти кажи ми мене како тоа Јуве не го држи во свои раце?

Mondonico
Ке се одолговлекуваат преговорите за нов договор, нели нема ултиматум до тогаш и тогаш да мора да потпише, нешто слично ко со Роналдо.
абе верувај овој е поглуп и од Руни, агентот си го вози и ке гледа да ќари максимум

^Да ама агентот иако е Раиола и не верувам да има или да признава пријателства, сепак со Јуве со во доста добри односи. На голем број играчи беше агент, најмногу на Недвед кој сега е во управата и ќе ја решат некако. Јас воопшто не верувам во медиумите, затоа тоа што го гледам од Погба на теренот е желба, пожртвуваност и голема борба. За мене само теренот е важен, се останато е сувишно.

Друга беше работата што ние го пуштивме Погба. Го доведовме како детиште, клубот му овозможи топ услови за него и за неговото семејство (стан, работа), доби ептен подобар третман во однос од сите негови врсници и од него се бараше само трпение зошто се гледаше дека е играчиште во најава. САФ ќе го пуштеше да игра, дали за 6 месеци порано или покасно ќе ја добиеше минутажата со оглед на конкурентноста на неговата позиција. Тој се полакоми на вашата понуда која беше дупла од нашата и по разговорот со САФ каде увидел за какво лигле се работи и покрај се што му било овозможено доби шут карта од ОТ. САФ ради тој карактер бркал играчи како Бекам, Кин...не пак некое детиште тогаш како Погба. Значи слаб му е карактерот и е кеш марионета на Раиола. Ќе биде играчиште и самите ние сме свесни дека испуштивме премногу добар талент, но неговиот карактер е проблемот за секој клуб во кој настапува.

Мислам дека Јуве со Марота кој во минатото направил одлични зделки и заедно со Конте ќе ја извадат најдобрата солуција околу Погба со оглед дека сеуште има важечки договор уште 3 сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom