Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Смешното вчера беше што Љоренте се загреваше цело второ полувреме, и на крај влезе во 90 минута...

:unsure: овај уште знај да игра фудбал?

football-italia.net/38755/report-etoo-milan

Е ова е љубов према клубот:)

погодете со кого играме следно коло?:) иначе во овие две утакмици интересно е што Погба два пати му е асистент на Тевез,па нека продолжи серијата оти да не:coffee:

Е ова е љубов према клубот:)

погодете со кого играме следно коло?:) иначе во овие две утакмици интересно е што Погба два пати му е асистент на Тевез,па нека продолжи серијата оти да не:coffee:

Со Лацио па со Интер.. Боље е вака на стартот на сезоната да играме тврди утакмици, бидејќи ЛШ уште не е почната

еј баш барав нешто на вики за шинтерашиве и пазете шо ми падна во очи. па овие за лекција на економски треба да ги учат бе

Revenue
11px-Decrease2.svg.png
€268,827,275 (2010–11)
Operating income
11px-Decrease2.svg.png
(€85,712,530) (2010–11)
Net income
11px-Decrease2.svg.png
(€86,813,786) (2010–11)
Total assets
11px-Decrease2.svg.png
€455,690,888 (2010–11)
Total equity
11px-Decrease2.svg.png
(€24,179,237) (2010–11)
Owner(s) Massimo Moratti (96.44%)
C.M.C. SpA (1.83%)
Pirelli
Parent Internazionale Holding (98.2%)
Subsidiaries Inter Brand (100%)
Inter Futura (100%)
Consorzio San Siro 2000 (joint venture)

Giorgio Chiellini
My stats after Sampdoria-Juventus 0-1 – source OptaPaolo:
-197th Serie A appearance for Juventus (194th as a starter) and 111th win for the Bianconeri.
- Juventus kept a clean-sheet in Serie A for the 76th time with Chiellini playing.
-Chiellini had 10 clearances (incl. 4 headed clearances) vs the Blucerchiati, no other team-mate had more.

Кваљарела можно е уште денес да се прости со Виново. Огромна штета според мене,многу појќе заслужи од Џовинко,Матри па и Вучко кој шо се поќе ме нервира

Кваљарела можно е уште денес да се прости со Виново. Огромна штета според мене,многу појќе заслужи од Џовинко,Матри па и Вучко кој шо се поќе ме нервира

За Матри е сериозно заинтересирана Рома која остана бес Освалдо и најверојатно Ламела кој е блиску до Тотенхем за 40 милиони евра .

:unsure: овај уште знај да игра фудбал?

football-italia.net/38755/report-etoo-milan
Ко Дрогба што не знај, играч кој беше на мета и на Јуве, а е 2 години постар од Ето.
Али Челзи се во предност за него ради финасиите, иначе Ето да дојде, во оваа Италија заедно со Тевез и Игуаин ќе се напаѓачи број 1, убедливо најдобри.

Ко Дрогба што не знај, играч кој беше на мета и на Јуве, а е 2 години постар од Ето.
Али Челзи се во предност за него ради финасиите, иначе Ето да дојде, во оваа Италија заедно со Тевез и Игуаин ќе се напаѓачи број 1, убедливо најдобри.

Кај мене зад зграда попрофесионален фудбал се игра од Макачкала. Па и во то првенство со Ето и уште колку други играчи Анжи беа бедни така да искрено се сомневам колку е добар во моментов.
А игуаин како со рамнотежата ?

Според Газета дело Спорт,Лука Мароне и Белтраме најверојатно ќе преминат во Каљари.Белтраме изгледа ќе биде позајмен,а Мароне ќе отиде со договор за ко-сопственост.линк

Мароне е одличен играч кој може да игра и во средината и како централен бек,во одбрана.Во Јуве не доби баш некоја шанса последниве две години,така да редно е да отиде во некоја екипа каде ќе игра редовен фудбал,има 23 години и ако остане на клупа уште некоја година,ќе си ја уништи кариерата.

Според Газета дело Спорт,Лука Мароне и Белтраме најверојатно ќе преминат во Каљари.Белтраме изгледа ќе биде позајмен,а Мароне ќе отиде со договор за ко-сопственост.линк

Мароне е одличен играч кој може да игра и во средината и како централен бек,во одбрана.Во Јуве не доби баш некоја шанса последниве две години,така да редно е да отиде во некоја екипа каде ќе игра редовен фудбал,има 23 години и ако остане на клупа уште некоја година,ќе си ја уништи кариерата.

Наводно ова ги отварало вратите за потенцијален трансфер на Наинголан во Јуве ама догодина.
btw редно време беше Мароне да добие шанса да се покажи некаде како првотимец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom