Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Голот го заебаСмешното вчера беше што Љоренте се загреваше цело второ полувреме, и на крај влезе во 90 минута...
Е ова е љубов према клубот
погодете со кого играме следно коло?иначе во овие две утакмици интересно е што Погба два пати му е асистент на Тевез,па нека продолжи серијата оти да не
![]()
Кваљарела можно е уште денес да се прости со Виново. Огромна штета според мене,многу појќе заслужи од Џовинко,Матри па и Вучко кој шо се поќе ме нервира
Ко Дрогба што не знај, играч кој беше на мета и на Јуве, а е 2 години постар од Ето.
Ко Дрогба што не знај, играч кој беше на мета и на Јуве, а е 2 години постар од Ето.
Али Челзи се во предност за него ради финасиите, иначе Ето да дојде, во оваа Италија заедно со Тевез и Игуаин ќе се напаѓачи број 1, убедливо најдобри.
Според Газета дело Спорт,Лука Мароне и Белтраме најверојатно ќе преминат во Каљари.Белтраме изгледа ќе биде позајмен,а Мароне ќе отиде со договор за ко-сопственост.линк
Мароне е одличен играч кој може да игра и во средината и како централен бек,во одбрана.Во Јуве не доби баш некоја шанса последниве две години,така да редно е да отиде во некоја екипа каде ќе игра редовен фудбал,има 23 години и ако остане на клупа уште некоја година,ќе си ја уништи кариерата.