Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
1005201_641217535903176_1239057894_n.jpg

Сторари, Пепе, Бонучи.... таа е таа тројка - тролови во екипата

Ај пуштете го распоредот за подготвителните утакмици :) Фала однапред
--- надополнето: 31 јули 2013 во 16:56 ---
Konte : Vidal je doveden za 9 miliona eura, Napoli je duplo više platio za Inlera. I ne volim slušati besmislice kako trošimo mnogo novca.

Ај пуштете го распоредот за подготвителните утакмици :) Фала однапред
--- надополнето: 31 јули 2013 во 16:56 ---
Konte : Vidal je doveden za 9 miliona eura, Napoli je duplo više platio za Inlera. I ne volim slušati besmislice kako trošimo mnogo novca.

true,true.. исто така изјави дека потрошија многу помалку од другите конкуренти.. Фиорентина за Гомез 20 мил. Јуве за 20 мил. го земаат Тевез,Огбона и Љоренте. за Наполи да не праам муабет, Игуаин 40 мил.

Ај пуштете го распоредот за подготвителните утакмици
Четврток сабајле 05:00 - евертон

Недела сабајле: ако ја изгубиме првата во 02:00, ако тепаме во 04:30 реал(м)/ла галакси

7ми или 8ми август од сабајле

11 август со Јуве Б

18 август суперкуп со лацио

Спортскиот директор на Каљари изјавил дека зборел и со Јуве за Наинголан.

Не може бе толку да ги троламе:pos::pos::pos: :pos: не дека ни треба уствари за резерва е добар:)

Ххахаах, овој Бонучи не е со сите, како го заебава само :D. Којзнае дупли тренинг ќе добие утре за казна, а не би сакал ни да помислам како би изгледало дупло повеќе од она кое го тренираат :ROFLMAO:

После дуелот со Баерн Конте се увери дека кондиционо не сме ништо посебно спремни,има мајката да им ја расплаче летово.Нека трчаат таму и нека не кукаат.

Ми се допаѓа атмосферата во клубот после доаѓањето на Конте.Сите се како едно големо семејство како браќа. И на новите засилувања им е многу полесно да се адаптираат во атмосферата и во клубот. Мислам дека тоа е многу битен фактор за клубот и за успесите во истиот.
Секоја чест Мистер.

Мароне е ужасен тотално ама му се простува до скоро беше повреден и зато не беше дел од тимот за Италија под 21 година имаше тешка повреда. Огбона е звериште, Асамоа го имаше првите 20 мин после го снема и некако мн на крило игра. Исла треба леб леб да јади за да гитурни црнчињата од евертон против физички појак играч се губи. ПДЧ изненадва ама тотално ме импресионира, Видал е едноставно Видал. Љоренте и Тевез сеуште не се уиграни то се гледа и од Пелистер тука да се качам. Како и да е играме скоро со сите резерви па се простува. На мароне му треба време да заздрави не одма в огдан се фрла ама со него сме ко да нема играч на таја позиција фали маркизио ито отпоќе Асамоа може само замена да биде ништо друго во средината. Имам чуство дека ПДЧ ќе му ја земе таа позиција горе лево

Моја анализа од првово полувреме.. Ќе почнам од најлошите - Љоренте и Сторари. Првиов не можеше пас да направи ни да се состави со топката, а вториов ко мува без глава делуваше и ептен несигурен. Слабо од Мароне пошто промаши празен гол од 5 метри, слабо и од Исла неколку пати беше ко сталка поминат од Пиенар.. Просечно од Пелусо и Лихт , вториов бидејќи игра на нетипична за него позиција. Добри беа Асамоа (прв пат игра на неговата позиција МС а не игра LWB ) и Де Чеље кој нафрлуваше неколку пати али џабе коа Љоренте не се снаоѓаше.. Задоволен сум од Тевез но немаше подршка од другиот наш напаѓач, исто така солидно и Огбона изигра кој добро го чуваше вепарот Аничебе.. И секако најдобар беше Видал, ептен топки пресече и почна и со пети и шести да подава едно време :icon_lol: Се на се, оценка прелазна (2) од мене за сега :D
--- надополнето: 1 август 2013 во 06:07 ---
Не знам зошто , но имам осечај дека најдобар тандем би биле (ќе бидат) Вучинич - Тевез :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom