Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Марота ја зема втората половина на Габиадини од Аталанта за 5.5 мил. евра(првата лани кошташе 4.5 ) ,им ја дава на Самп за 3.2 мил плус Заза.После им ја дава пол. на Заза на Сасуоло за 2.2 мил. плус половината на Берарди.

Со 100. 000 евра ја задржа половината на Габиадини и плус ја зема половината на Заза и Берарди.Практично со 100. 000 евра ги зема половините на двајца играчи кои се иднината на ит. фудбал .

За 13 го зима Тевез,11+2 Огбона,Љоренте нула. Го шитка Џак за 8.5(плус 1 за опстанок и плус еден ако одигра 25 утакмици).

Дигитронот у рака: Габиадини-Заза-Берарди(100.000 евра) +13+11=24.100.000 - 8.5 мил = 15.600.000

За 15 и пол мил. ги зема Тевез,Огбона,Љоренте,Заза,Берарди задржувајќи ја половината на Габиадини и Имобиле шиткајќи го само Џак.

Прегледај го приврзокот 67952

Фала,чао,пријатно.

Како тоа "Фала, чао, пријатно"? Па не сме стигнати ниту средина на Јули... подготви се, ќе има уште. Се кладам дека на крај ќе испадниме во +

Giuseppe+Marotta+T7hekRJw1Nhm.jpg

И гледам дека никој не ја спомна новата презентерка на ЈТВ. :pipi:

01.jpg

f1.jpg

in-pictures-juventus-hire-the-2004-miss-italia-cristina-chiabotto-to-present-their-new-channel-jtv.jpg

chiabotto.jpg

07_941-705_resize.jpg

22_1335604869.jpg

И ТАТА БИ СИНЕ...:drk:

Многу висока оваа бе, чим е повисока од Џиџи оваа 2 метра има :pos:
--- надополнето: 13 јули 2013 во 08:03 ---
најјако беше коа Вучинич по еден дуел остана да лежи и бараше пенал од Конте :pos:

Дајте видео да глеаме :vozbud:

Многу висока оваа бе, чим е повисока од Џиџи оваа 2 метра има :pos:

Дај не ме заебавај, онака облечена и гледаш доле балетанки носи...:facepalm: Сигурно има облечено штикли од 12-13 сантиметри:sneaky:

2:38 од клипчето: линк :icon_lol:

Давид Луиз со Јуве тренира?:vozbud::pos:
--- надополнето: 13 јули 2013 во 14:14 ---

Emanuele Messina che ci fa david luiz con la maglia della juve'?? XD
Like · Reply · 39 · Yesterday at 2:04pm:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 13 јули 2013 во 14:22 ---

Моментот кога Вичиниќ бараше пенал:pos::pos:линк.

--- надополнето: 13 јули 2013 во 14:22 ---

Моментот кога Вичиниќ бараше пенал:pos::pos:линк.
Мирко е на напреден тренинг бе. Си знај шо треба да вежба :)

Инаку ептен чуден ми беше сМота шо го видов на тренинзите. А го мислев дека го имаме шитнато во катанија лани.

Инаку ептен чуден ми беше сМота шо го видов на тренинзите. А го мислев дека го имаме шитнато во катанија лани.
Јарецот ни во Втора Македонска лига не го сакаат, а камоли во Катанија. Дојде по желба на Дел Нери. Во последниве 2 децении поголем киксер нема од него. Нека го продаваат побрзо да не ги префати и другите :)

Марота изјави дека ќе размислат за продавање само ако има добра понуда како што беше со Џак,предобра понуда за резерва да се одбие,што значи за Исла ако не даваат 7.5 мил останува во Јуве..пред се Јуве нема потреба да го продава и сигурно нема да го продаде за помалку од 7.5 .. а ако Интер се ценкаат за ебени 1-2 мил. слободно можат да си земат некој како Џонатан и Нагатомо,имаш класа играч за 7.5 мил. и уште се ценкаат.

In the meantime,Исла тренира со тимот и напраил асистенција до Љоренте и дал гол:) можно е и да остане.. Љоренте и Тевез хетрик,Вучко дал некој лудило гол.

Вучинич 3 гола даде, Љоренте и Тевез хеттрик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom