Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не се лоши
Иако, лично мене, скроз црните од претходната сезона многу ми се сфигаа, некоја наредно сезона нека ги вратат пак, ептен се мокни![]()
Џакерини не е 30 годишен ама 28 е,башка изгледа ништо не научивте од еден Пирло на пример. А за тоа дека вадел максимум,нека ми дај мене Марота четрврт од платата на Џакерини и јас ќе вадам и поќе од максимум на било која позиција,ама то не значи дека некогаш ќе биди класа од мене.
Играчи ко Џакерини Де Чеље Пелусо Вучинич Матри Џовинко Исла за права цена не би се мислел два пати да ги продам,фала им на се шо сториле ама Јувентус не е тимот кај шо ќе го покажат полниот квалитет шо го имат и секогаш ќе има некој поквалитетен од нив за горе долу исти пари на трансвер пазарот
Погба што праи?Незнам колку го гледате СП до 20 год. ама Флоран Таувин од Франција е ЅВЕР!!! 20 год, играч на Лил а оваа сезона играше за Бастиа, на 12 утакмици 7 гола. А моментално постигна прекрасен гол во полуфиналето против Гана. Овој може да се "лапне" за ефтина пара + колеги со Погба се од репрезентацијата.![]()
Погба што праи?![]()
Јас ја знам замената за Џакерини. Тоа е Пепе. Не заборавајте дека и Пепе може да игра каде ќе посака Конте. И тој играше во централна средина, лево и десно во 3-5-2, десно во 4-3-3. Така да единствената причина да се продаде Џакерини е враќањето на Пепе. Мислам дека нема место за двајца такви играчи.
Само жал ми е за Џакерини ако отиде во Сандерленд. Да го бараше некој подобар клуб ајде ќе поминеше, ама таму баш не е некоја добра дестинација. А и со Ди Канио некако ми изгледаат многу спротивни...
Е како спротивни кога тој го бара...таму барем прва постава ќе е![]()