Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
резервниот дрес официјално

1003695_583224391719806_1398685726_n.jpg

907bb000-8221-442d-81e0-cb4769d75f54.jpg

355823e4-8caa-481c-ad1b-12feb55be0a6.jpg

36aefde9-901b-4ee0-9fa6-5938bb17fc62.jpg
47b77097-d6dd-415e-a509-857c31f7a716.jpg
d97860a9-4159-4db3-b629-a5d50f8644b8.jpg

520a0b47-7e0d-405d-9d9f-4f2ab8e1833a.jpg
806ca49e-796c-4c1a-bd15-5c5c2f1fdf90.jpg

Па не се лоши :)
Иако, лично мене, скроз црните од претходната сезона многу ми се сфигаа, некоја наредно сезона нека ги вратат пак, ептен се мокни :rolleyes:

Па не се лоши :)
Иако, лично мене, скроз црните од претходната сезона многу ми се сфигаа, некоја наредно сезона нека ги вратат пак, ептен се мокни :rolleyes:

би требало тие трети да се сезонава,обично така се резервните

TheWhiteMamba SinisteR.
Ај нека биде по ваше, ме мрзи да се расправам, нека го продадат, и баш ме интересира кој ќе го земат за замена. Баш ме интересира

Розевите Балоко ми беа најѕверски :vozbud:
--- надополнето: 10 јули 2013 во 13:14 ---
Џакерини не е 30 годишен ама 28 е,башка изгледа ништо не научивте од еден Пирло на пример. А за тоа дека вадел максимум,нека ми дај мене Марота четрврт од платата на Џакерини и јас ќе вадам и поќе од максимум на било која позиција,ама то не значи дека некогаш ќе биди класа од мене.
Играчи ко Џакерини Де Чеље Пелусо Вучинич Матри Џовинко Исла за права цена не би се мислел два пати да ги продам,фала им на се шо сториле ама Јувентус не е тимот кај шо ќе го покажат полниот квалитет шо го имат и секогаш ќе има некој поквалитетен од нив за горе долу исти пари на трансвер пазарот

Болдираниве нека останат. Бапшка освен Љоренте немаме друг класичен шпиц па затоа Матри нека остане резерва.. Тевез не е класичен шпиц иста позиција и карактеристики ги има како Кваљарела али е многу подобар од него и затоа мислам Кваљарела треба да се пакува и да си замине заедно со овие што ги спомна ...

947209_629749380383325_256157155_n.jpg

--- надополнето: 10 јули 2013 во 16:48 ---
Carlos Tevez has been cleared to start the season with Juventus as planned after having his Community Service Order rescinded at Macclesfield Magistrates' Court.
The striker still had to complete the majority of his 250 hours' of unpaid work, imposed as punishment for a string of driving offences earlier this year.
However, the terms have now changed, meaning Tevez will pay a fine instead of fulfilling the order, allowing him to continue his career with Juve.
District Judge Bridget Knight accepted there were circumstances beyond Tevez's control in his inability to fulfil the terms of his order, saying: "This is only a technical breach. It is not, I repeat not, a case of a footballer thumbing his nose at a court order."
It is thought Tevez's legal team argued that as the South American was sold by Manchester City, he was not responsible in law for his inability to comply with the order.
Tevez said: "I would like to thank the court for its understanding. I appreciate their help and assistance in this case.
"I would also like to thank my legal team, especially Gwyn Lewis at Burton Copeland and all my advisors who have helped me throughout this case.
"All I want to do is continue my career in Italy with Juventus and I am looking forward to a new chapter."

И викаат дека ќе работел 250 часа социјална работа...:coffee:

Незнам колку го гледате СП до 20 год. ама Флоран Таувин од Франција е ЅВЕР!!! 20 год, играч на Лил а оваа сезона играше за Бастиа, на 12 утакмици 7 гола. А моментално постигна прекрасен гол во полуфиналето против Гана. Овој може да се "лапне" за ефтина пара + колеги со Погба се од репрезентацијата. :D

Незнам колку го гледате СП до 20 год. ама Флоран Таувин од Франција е ЅВЕР!!! 20 год, играч на Лил а оваа сезона играше за Бастиа, на 12 утакмици 7 гола. А моментално постигна прекрасен гол во полуфиналето против Гана. Овој може да се "лапне" за ефтина пара + колеги со Погба се од репрезентацијата. :D
Погба што праи? :)

Погба цело првенство го игра ДМЦ .. Дај пушти го дечкото понапред да шутира и дава голчиња.. Против овие млади голмани лесно се даваат голови од далеку, ако шутне 3-4 сигурно 2-3 ќе влезат :ROFLMAO:

Ете ни го Огбона вечер и потписите со Торино, Џакерини пред трансфер се чека само Конте да го одобри

Јас ја знам замената за Џакерини. Тоа е Пепе. Не заборавајте дека и Пепе може да игра каде ќе посака Конте. И тој играше во централна средина, лево и десно во 3-5-2, десно во 4-3-3. Така да единствената причина да се продаде Џакерини е враќањето на Пепе. Мислам дека нема место за двајца такви играчи.

Само жал ми е за Џакерини ако отиде во Сандерленд. Да го бараше некој подобар клуб ајде ќе поминеше, ама таму баш не е некоја добра дестинација. А и со Ди Канио некако ми изгледаат многу спротивни :cautious:...

Јас ја знам замената за Џакерини. Тоа е Пепе. Не заборавајте дека и Пепе може да игра каде ќе посака Конте. И тој играше во централна средина, лево и десно во 3-5-2, десно во 4-3-3. Така да единствената причина да се продаде Џакерини е враќањето на Пепе. Мислам дека нема место за двајца такви играчи.

Само жал ми е за Џакерини ако отиде во Сандерленд. Да го бараше некој подобар клуб ајде ќе поминеше, ама таму баш не е некоја добра дестинација. А и со Ди Канио некако ми изгледаат многу спротивни :cautious:...

Е како спротивни кога тој го бара...таму барем прва постава ќе е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom