Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Срце ме боли за Трезегол :(

Инаку
Бонучи > Џакерини :pipi:

Alex Del Piero (12) i David Trezeguet (16) su postigli ukupno 28 golova ove sezone za svoje klubove i više nego četvorica Juventusovih napadača (26).

Добро сеа постигнале повеќе ама Серија А неможеш да ја споредш со австралиската и со аргентинската :)

Still better strikers than: Matri,Quagliarella,Giovinco,Vucinic,Bendtner,Anelka

Само на вакви начини може да го сопрат Јувентус ама и тоа нема да им успее...нека ги суспендират и Пирло, Маркизио, Киелини, Буфон па ако сакат да паднеме..Глупи италијанци:tapp:
--- надополнето: 12 март 2013 во 13:31 ---
Недвед: Сакам да го вратам Ибра во Јувентус

Добро сеа постигнале повеќе ама Серија А неможеш да ја споредш со австралиската и со аргентинската :)
Спореди го тимот на Алекс со тимот на овие нашиве...Да не се навракам назад, управата воопшто не е крива што Алекс си отиде. Да сакаше Конте да го задржи ке застанеше и ке кажеше неможе да си оди. И онака Кваљарела игра по 40-50 минути во просек, сигурен сум дека ДелПиеро немаше да биде ништо полош за истиот број на минути.

не сакам да бидам погрешно сватен самиот дел пиеро , пред некоја год изјави дека нема да ја завтши кариерата во јуве

не сакам да бидам погрешно сватен самиот дел пиеро , пред некоја год изјави дека нема да ја завтши кариерата во јуве
Да, ама мислам дека ни самиот не очекуваше да отиде претходната сезона, мислам дека самиот знаеше дека има уште нешто во него останато за да може да игра на највисоко ниво, барем уште една сезона. А и потегот на Ањели на сред сезона и тоа на состанок на акционерите или како беше нешто слично да изјави дека ке си иде беше :гомце:
--- надополнето: 12 март 2013 во 16:50 ---
Конте бил испрашуван 3 часа, сите играчи на Бари негативно се изјасниле по тоа дали знаел за местенки, освен Кутузов. Се некако ми изгледа дека се повторува тоа со Сиена, и тогаш беше еден оној Каробио ...

Абе што се секирате, и да го казнат Конте, си имаме уште двајца тренери на клупа :icon_lol:. А и Конте колку што гледам по интернетов што изјавил, и нему му е гајле дали ќе го казнат или не. Кур го боли.

Инаку Ибрахимович нема шанси да се врати кај нас, без разлика на тоа дали Конте и Недвед го сакале во тимот. Зошто...?
1) Навивачите не го сакаат
2) Сега зема 12 мил. плата во ПСЖ, ако дојде тука нема шанси да прифати под 10 милиони годишно. Што е многу, многу е....
3) На Марота ќе му се исправат очите кога ќе ја види горенаведената цифра.

Абе што се секирате, и да го казнат Конте, си имаме уште двајца тренери на клупа :icon_lol:. А и Конте колку што гледам по интернетов што изјавил, и нему му е гајле дали ќе го казнат или не. Кур го боли.

Инаку Ибрахимович нема шанси да се врати кај нас, без разлика на тоа дали Конте и Недвед го сакале во тимот. Зошто...?
1) Навивачите не го сакаат
2) Сега зема 12 мил. плата во ПСЖ, ако дојде тука нема шанси да прифати под 10 милиони годишно. Што е многу, многу е....
3) На Марота ќе му се исправат очите кога ќе ја види горенаведената цифра.
Да да Конте е врв, и на него му е веке скурчено, и у затвор да го стават сеа сеедно ке му биде :pos:

Иначе Ибра и без пари ке игра у Јуве, искомплексиран е човекот неможе ЛШ никако да земе, а пошто со ПСЖ сигурно нема мора да иде на друго место :D

и у затвор да го стават сеа сеедно ке му биде :pos:

Сеедно пак ќе може да го тренира тимот, преку мобилен, скајп, фб итн... :icon_lol:. Ако ништо друго ќе немора да го губи гласот викајќи по "напаѓачине"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom