Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.270
- Поени од реакции
- 8.254
Не можев да го фатам почетокот и се уклучив накај 30та минута. Мене ми се чини или Селтик повторно игра а Јуве дава голови?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јуве имаше шанси беНе можев да го фатам почетокот и се уклучив накај 30та минута. Мене ми се чини или Селтик повторно игра а Јуве дава голови?
Да бидам искрен не видов. Ми требаа неколку минути да најдам добар стрим, можеби затоа.јуве имаше шанси бе
Не, туку тоа значи да се седне малце Буфон на клупа, бидејќи од 3 шута 2 гола прима, а и не сега на оваа со Сампа утакмица и на други утакмици сум приметил колку тапа голови прима, да му се даде шанса на Сторари и да биде прв голман оној кој е во подобра форма ...
Баш првите 2-30 минути имавме малку поизразита иницијатива за разлика од остатокот од натпреварот, трчаше комплетно целиот тим, мотивирано и без пардон ... Погба најактивен во тој период, го имаше насекаде, Кваљарела исто така ми остави одличен впечаток, пожртвувано влегуваше во дуели, изгледа повредата е далеко минато за него ...Не можев да го фатам почетокот и се уклучив накај 30та минута. Мене ми се чини или Селтик повторно игра а Јуве дава голови?