Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Добар е Пелусо, али според мене подобро игра на позицијата LWB отколку CB ...

Познато е дека во последниот период поради студеното време во Торино е лоша состојбата на тревата, се работи на санирање на проблемите и подобрување на условите на тревната подлога.

484908_490995600937673_1835439883_n.jpg

734506_490995624271004_739565185_n.jpg

522630_490995620937671_754644716_n.jpg

299733_490995667604333_520898152_n.jpg

24290_490995677604332_1983427125_n.jpg

добар ден јувентини како сте јас подолг период не бев тука мозе ли некој да ми објасни со има ново старо ? келини се врати знам ова нед далл има? нешо ново

Сме се интересирале за Фернандо Аморебиета од Билбао. Играч од одбраната... го има некој пратено да знам дали е добар?
П.С. Договорот му истекува 2014 год. Значи според логиката на Марота, може да кажеме дека е Аморебиета е наш играч, ако не ова лето, тогаш наредното ќе дојде кај нас :icon_lol:

Сме се интересирале за Фернандо Аморебиета од Билбао. Играч од одбраната... го има некој пратено да знам дали е добар?
П.С. Договорот му истекува 2014 год. Значи според логиката на Марота, може да кажеме дека е Аморебиета е наш играч, ако не ова лето, тогаш наредното ќе дојде кај нас :icon_lol:

Чим може Меси да го сопре добар е :icon_lol:
Dura_entrada_Amorebieta_Messi.jpg

Ако дојде Аморебиета мислам дека и официјално ќе имаме најдобра одбрана во следните 5 години :).Го пратам 2-3 сезони дечкото пошто случајно на пес го имав и се разви премногу.И од тоа што сум го гледал како игра за Билбао можам да кажам дека ќе е повеќе од јако засилување.И навивам за тоа да биде донесен :)

Ај да ви верувам дека е добар, колку што гледам по нетов гаден играч е, крши нозе... Тоа е добро :icon_lol:. Ако дојде овој, значи дека Мароне ќе оди на позајмица во друг клуб. Па и подобро ќе биде така, дека вака со овие одбрамбени играчи ептен добива малку шанса за игра

Ибра од следната сезона во Јуве ?! Само ја ли читам вакви шпекулации ?

Значи освојуваме ЛШ од кога ќе си отиде Ибра од кај нас.. Да претпоставиме ако дојде наредна година тогаш таа година освојува ПСЖ, и ако остане кај нас 1 година, тогаш логично е дека ќе освоиме ЛШ за 3 години :vozbud:

Значи освојуваме ЛШ од кога ќе си отиде Ибра од кај нас.. Да претпоставиме ако дојде наредна година тогаш таа година освојува ПСЖ, и ако остане кај нас 1 година, тогаш логично е дека ќе освоиме ЛШ за 3 години :vozbud:
Не не,поверојатно дека ќе освоиме оваа година ние, он ќе дојде па ПСЖ ќе освои следната. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom