Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Бро превод ако може
Мондонико вели дека наградата која ја доби Конте (златна клупа) e многу заслужена. Вели дека е единствениот тренер кој успеал својот карактер и борбеност да го пренесе на теренот и неговите играчи да играат на тој начин :). Жали што не бил присутен на доделувањето за да му честита :D

CLAMOROSO Juventus: a giugno il Top Player arriva dal Napoli!
;)

Се спомнуваат Кавани и Хамшик, али ич не верувам, после сиве години и влечење за нос со силни имиња,и летање у облаци...

Џупци :pos:

857627_622855414408358_2016101965_o.jpg

Ne e losh Behrami , trcaa celo vreme , GLADIATOR kako Vidal:P samo sto e slab so golovite.

Inaku teshko deka ke ni go pushti De Laurentiis bash na nas Kavani poshto para mn pari , a nie nemame shansi da platime 60 M na primer .

Inaku deneska JUVE U 19 zagubi vo Viareggio Cup protiv Juve Stabia so 0-1 i e eliminiran .

Ne e losh Behrami , trcaa celo vreme , GLADIATOR kako Vidal:P samo sto e slab so golovite.

Inaku teshko deka ke ni go pushti De Laurentiis bash na nas Kavani poshto para mn pari , a nie nemame shansi da platime 60 M na primer .

Inaku deneska JUVE U 19 zagubi vo 1/8 vo Viareggio Cup protiv Juve Stabia so 0-1 .
Не знам, мене не ми се свиѓа како игра.

За немање пари што збориш, имаме ама нашиве повеќе сакаат да земат 4-5 просеци од по 10-15 милиони отколку 1 проверен играч за сите пари. И по толку години не им стана јасно дека никаков ќер немаат од играчи ко Мартинез, Џакерини, Мота, Поулсен и уште многу вакви освен што ќе има кој да игра во купот кој патем, скоро 20 години го немаме освоено. Од играчите купени за малку пари ретко кој ќе се погоди како добар (пример Видал). На 10 купени такви играчи имаш 1 или 2 добри.

Заборавате дека не е толку голем проблем да се дадат 30 милиони за класа играч толку што ќе биде проблем платата која што и те како ќе треба да биде висока за таков играч, и се си мислам дека тоа е единствената причина што Јуве веќе подолго време нема купено скап играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom