Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.955
- Поени од реакции
- 90.129
Ај пак ќе се самоцитирам... ( И патем озбилен сум, не тролам )
Бавен е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бавен е
Ај пак ќе се самоцитирам... ( И патем озбилен сум, не тролам )
вчера мана шпринт накај 70та за да спречи напад на селтик и успеа![]()
А пак тоа играчите на Селтик една брзина што имаат... Нив само во WWE е да ги ставиш
За болдираното![]()
Барзаљи е звер јас тоа само ке го кажам за него а за болдираното чоечето погоре важиВиди настрана за тоа што тролам за Ештон ( За Барзаљи не тролам), играчов жими се ќе биде нашиот нов Рампула во тимот. Вечниот голман на Јувентус како што викаа коментаторите на Спортклуб.
Кога почнав да го следам Јуве, Рампула беше при крај на кариера со наполнети триесет и кусур години... Дечкото ги помина сите можни голмани во ЈувентусТакони, Перуци, Ван Дер Сар и Буфон... јас незнам како труп како него се задржал во тим како Јувентус толку време, а сме ги продавале Перуци и ВДС. Истата приказна и со Де Чеље ќе биде,Гросо
, Молинаро
, еве го кај и да е и Асамоа ќе замине што се вели, ќе дојдат други, ама важно дечкото нема да биде продаден. Секогаш сме имале еден ваков во тимот, "легенда" во права смисла на зборот
![]()
И ја истово му го кажав вчера на другар додека гледавме, само за у кечери сеА пак тоа играчите на Селтик една брзина што имаат... Нив само во WWE е да ги ставиш
КиментиВиди настрана за тоа што тролам за Ештон ( За Барзаљи не тролам), играчов жими се ќе биде нашиот нов Рампула во тимот. Вечниот голман на Јувентус како што викаа коментаторите на Спортклуб.
Кога почнав да го следам Јуве, Рампула беше при крај на кариера со наполнети триесет и кусур години... Дечкото ги помина сите можни голмани во ЈувентусТакони, Перуци, Ван Дер Сар и Буфон... јас незнам како труп како него се задржал во тим како Јувентус толку време, а сме ги продавале Перуци и ВДС. Истата приказна и со Де Чеље ќе биде,Гросо
, Молинаро
, еве го кај и да е и Асамоа ќе замине што се вели, ќе дојдат други, ама важно дечкото нема да биде продаден. Секогаш сме имале еден ваков во тимот, "легенда" во права смисла на зборот
![]()
Рампуља беше втор голман, резерва, првокласните голмани коа сме ги продавале сме зимале друг првокласен голман, така да не знам што е чудноВиди настрана за тоа што тролам за Ештон ( За Барзаљи не тролам), играчов жими се ќе биде нашиот нов Рампула во тимот. Вечниот голман на Јувентус како што викаа коментаторите на Спортклуб.
, Молинаро
![]()
Човече вака имам скршено ракаЗвукот на ударот кога Буфон ја одбрани со една рака. Таков силен шут раката ќе ти ја деформиса.
Ме интересира само со колку километри на саат има одено топката.Човече вака имам скршено рака![]()
Ме интересира само со колку километри на саат има одено топката.![]()