Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Пелусо :cuc:.Иначе мислам дека тактиката на Конте е да се уморат цело прво полувреме фудбалерива на Селтик за најверојатно во второто да запнеме малце посилно...

Ako i nie malku ATAKUVAME siguren sum 2-3 golovi im davame na ovie PICKITE se da i ebam na toj kapitenot aroganten mockoto e .

dobar e rezultatot , samo da se prodolzhi i malku po agresivni da bideme.

Пелусо :cuc:.Иначе мислам дека тактиката на Конте е да се уморат цело прво полувреме фудбалерива на Селтик за најверојатно во второто да запнеме малце посилно...
Потполно истово мислење го иам

Пеколно прво полувреме,онака Јувентус да се брани со сите 11 не сум го видел буквално од ко е дојден Конте ама добро се држат. И Пелусо шо ме плашеше најпоќе солиден е.
Иначе Лихт јувентино прав,онака по жица се игра за тимот. Хупер и педерската тактика на блокирање голман од корнер qr-о да ми јадат

пепе и де јонг нему се равни на овие педерите,
по по по гнасна екипа, е против вакви мие мило да ги растуриме со 3-4 гола мамицата нивна

Само да ги поздравам хејтерите на Матри ;)

Тоа е тоа катанаџо кое го немав одамна гледано и почна страшно да ми фали.Фино ала Фине Форца Јувентус :cool:

Ma kakov pritisok , kakvi bakraci

Vecerva postignuva gol PIRLO i MATRI... 2 gola ke postigneme najmalku , kolku ke primime ne znam , 1 max...

FORZA JUVE!!! Da se plashime od ovie :A hahaha , ke gi ebeme .

EVE SRCINJA....... seltik ova ona ... ma im ebam ja mater u picka :) ciaooooo MERDE hahaa

804723_137193533114616_763494186_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom