Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што и да се случи вечерва, не заборавајте една работа која во ЛШ е најважна:

Има повратен натпревар каде што сите коцки може лесно да се обрнат без разлика во кој правец и на чија страна. Така да, на натпреварот вечер гледам како едно полуврме, бидејќи џабе ни е ако не играме добро и во двете полувремиња.
И не заборавајте дека Јуве во второ полувреме е секогаш подобар :)

Се си мислам дека 1-1 ќе заврши, и да... гол секак примаме вечер, сите знаеме зошто.

Зошто да примаме? Та најважно е да не примиме...

не, најважно е да дадеме што повеќе пошто знаеме гол на гости може да биде убитачно, подобро 2-2 па дома и 0-0 1-1 да заврши

Зошто да примаме? Та најважно е да не примиме...
Затоа што ни фали Киелини, Асамоа исто нема да игра, на негово место Пелусо -.- Касерес понекогаш делува нестабилен... левата страна е очајна.

Затоа што ни фали Киелини, Асамоа исто нема да игра, на негово место Пелусо -.- Касерес понекогаш делува нестабилен... левата страна е очајна.
Тоа некако ми звучи како оправдување, ако примиме гол. Ако започнеме со тоа, никогаш нема да завршиме.
Против Фиорентина, која има далеку подобар напад од Селтик не примивме гол, па не знам зошто сега да не успееме да си ја задржиме чиста мрежата.
Јас се плашам од факторот притисок, кој може да биде одлучувачки...

Тоа некако ми звучи како оправдување, ако примиме гол. Ако започнеме со тоа, никогаш нема да завршиме.
Против Фиорентина, која има далеку подобар напад од Селтик не примивме гол, па не знам зошто сега да не успееме да си ја задржиме чиста мрежата.
Јас се плашам од факторот притисок, кој може да биде одлучувачки...
Остај ти Фиорентина и Удинезе шо ги претепавме. Не е исто.

Ќе биде доволно со нерешено, пошто дома се знае кој владее (благодарение на атмосферата). Многу не се плашам ко играме дома, сите знаеме каква лекција му одржавме на Челзи.

Ma kakov pritisok , kakvi bakraci

Vecerva postignuva gol PIRLO i MATRI... 2 gola ke postigneme najmalku , kolku ke primime ne znam , 1 max...

FORZA JUVE!!! Da se plashime od ovie :A hahaha , ke gi ebeme .

за вечер знам сигурно само едно - Селтикси ќе излезат како да им е последен ден од животот и ќе дадат 200% од себе на физички план,вечер Јуве сигурно ќе бидат наттрчани,изборот на Вучко во првиот состав е малку дискутабилно(не знам дали другите напаѓачи се фит во моментов),лесно ќе биде удвојуван/утројуван и нападот целосно ќе биде неутрализиран

со среќа,па ќе видиме што ќе биде (y)

Ако играме мотивирано како на дуелите со Челзи, тогаш поминуваме 100%. Не сакам да ги потценувам Селтик, но освен нивната публика која е за респект и прави дополнителен притисок на противничките играчи, не гледам некој што се издвојува во клубот што би можел да ни создаде проблеми.
Не сакам да бидам премногу самоуверен во пласманот понатаму, но го декласиравме европскиот шампион, поголема мотивација од тоа Амин... Се надевам дека денес Касерес ќе одигра над своето ниво, и нема да се забележи дека фали Келини во составот.
Едно е сигурно... многу ќе фали човечево во тимов :(

Има ли вечер организирано заедничко гледање негде во Скопје ? Ако нема , да не знаете некој кафич низ Центар кој сигурно ќе дава пренос Селтик-Јуве ?

Инаку за вечер очекувам 0-1 да заврши натпреваров , густо ќе биде , ама некако Селтик се засилија ептен , ги тепале Барса и само за тоа зборат , мора малце да ги спуштиме на земја :)

Абе ке се плашам од Селтик, неам друга работа.
Памтам лани ко ги гледав Селтик-Удине во ЛЕ, очај беа.
Само давет многу голој од прекини, тука ќе е зафркнато.:D

Абе ке се плашам од Селтик, неам друга работа.
Памтам лани ко ги гледав Селтик-Удине во ЛЕ, очај беа.
Само давет многу голој од прекини, тука ќе е зафркнато.:D
А не се секаваш дека пред некој месец Селтик ја победи Барселона .Селтик на домашен терен е многу гнасен,памтел тој стадион големи победи на големи тимови .Мене ме стра недај боже да ни направат таму добар резултат па во Торино да се затворат во шеснаесетникот .

за вечер знам сигурно само едно - Селтикси ќе излезат како да им е последен ден од животот и ќе дадат 200% од себе на физички план,вечер Јуве сигурно ќе бидат наттрчани,изборот на Вучко во првиот состав е малку дискутабилно(не знам дали другите напаѓачи се фит во моментов),лесно ќе биде удвојуван/утројуван и нападот целосно ќе биде неутрализиран

со среќа,па ќе видиме што ќе биде (y)

Затоа Матри ке биде сам и ке има даде гол :cool:

А не се секаваш дека пред некој месец Селтик ја победи Барселона .Селтик на домашен терен е многу гнасен,памтел тој стадион големи победи на големи тимови .Мене ме стра недај боже да ни направат таму добар резултат па во Торино да се затворат во шеснаесетникот .
Абе уживај си, оди боцни нешто, релаксирај се.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom