Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто не разбирам англиски, ќе може некој накратко да ми раскаже за Матри што кажал ?

Изгледа Келини ќе се врати за натпреварот со Наполи (y)

Ме изнаесмеееа со онаа =ЗОШТО КОНТЕ УЧИ АНГЛИСКИ ?Зар треба човекот да биде надвор до цивилизацијата ?
Италијанците за странски јазик посебно англиски се тиња, и сега на 50 години ќе учи англиски :pos::pos::pos::tapp:
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 23:59 ---
Пошто не разбирам англиски, ќе може некој накратко да ми раскаже за Матри што кажал ?
Аман бе другар од 4то одд се учи англиски :pos::pos::pos:

Италијанците за странски јазик посебно англиски се тиња, и сега на 50 години ќе учи англиски :pos::pos::pos::tapp:

Знам, али до сега ќе ми кажеше, место да го напишеше ова ...

Знам, али до сега ќе ми кажеше, место да го напишеше ова ...
Малку оф топик ама едно ќе ти кажам. Ако секојпат се потпираш на други и сам не се потрудиш да научиш, никогаш нема да научиш ништо :)

Малку да те просветлам !
Додека е жив човек се учи т.е за никоја работа во животот не е касно !
Конте има изјавено дека сака да се проба во премиер лигата па не гледам лошо ако мал дел од своето време се ангажира да научи англиски !

Малку да те просветлам !
Додека е жив човек се учи т.е за никоја работа во животот не е касно !
Конте има изјавено дека сака да се проба во премиер лигата па не гледам лошо ако мал дел од своето време се ангажира да научи англиски !
Ма нека се ангажира за Јуве ќе му дадам и премиер лига и македонска лига се знае кај треба да работи! :vozbud:

Многу едноставно рече дека топ играчот повеќе го бараат медиумите, отколку клубот. Вели дека во Јуве работи тимот и од напаѓачите не се бара само да дадам голови туку и да асистираат.
Но, како играч на Јуве мора да се навикне на критиката поради тоа што е нормално. Потоа вели дека не е задоволен со статусот на резерва и дека се труди да стигне во првиот тим, но дека редот мора да се почитува.

“It felt like a great goal,” he said of his volleyed effort. “Strange though, because normally when I strike it well, I don’t score…

Ова е најдобро. За голот кој го даде некни вели дека е чудно што го дал бидејќи кога и да шутнал добро, не постигнувал гол :facepalm:. :) :D:pos:

(y)
Juventus returned to Vinovo this morning for their first training session of the week.
With 12 players away representing their respective countries on international duty, Antonio Conte reassembled a reduced group at Juventus Center as attentions turn to Saturday evening’s home clash with Fiorentina.
There was good news for Simone Pepe, with the midfielder returning to work on the training ground after a long spell out through injury.
Tomorrow will see the Bianconeri conduct another morning workout.

Да бидам искрен никогаш не очекував дека ќе пишам ваква реченица но и тоа како ми фали Пепе во тимов.Ланскиот Пепе.Не знам до каде е неговато заздравување но би бил многу радосен доколку за брзо време ќе го има во тимот.

Какви крила се Пепе и Лихштајнер со каква жестина играат ретки се таквите играчи заедно со Видал најголемите броци на терен...

Прашајте го Ањели дали не знае англиски :D Ама господинот има завршено на Оксфорд..
хахаах Ањели за просечен италјанец е Аристотел !
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 17:39 ---
Какви крила се Пепе и Лихштајнер со каква жестина играат ретки се таквите играчи заедно со Видал најголемите броци на терен...
Браво за Лихштајнер !Секој натпревар го гледам одвај дише...игра напред назад .Алал да му е .Исто и Пепе е јак борец ама игра на позиција на Лихтајнер што би било проблем за таков играч да седе на клупа .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom