Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Пошто не разбирам англиски, ќе може некој накратко да ми раскаже за Матри што кажал ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Италијанците за странски јазик посебно англиски се тиња, и сега на 50 години ќе учи англискиМе изнаесмеееа со онаа =ЗОШТО КОНТЕ УЧИ АНГЛИСКИ ?Зар треба човекот да биде надвор до цивилизацијата ?
Аман бе другар од 4то одд се учи англискиПошто не разбирам англиски, ќе може некој накратко да ми раскаже за Матри што кажал ?
Италијанците за странски јазик посебно англиски се тиња, и сега на 50 години ќе учи англиски
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 23:59 ---
Аман бе другар од 4то одд се учи англиски![]()
Малку оф топик ама едно ќе ти кажам. Ако секојпат се потпираш на други и сам не се потрудиш да научиш, никогаш нема да научиш ништоЗнам, али до сега ќе ми кажеше, место да го напишеше ова ...
Малку да те просветлам !Италијанците за странски јазик посебно англиски се тиња, и сега на 50 години ќе учи англиски
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 23:59 ---
Аман бе другар од 4то одд се учи англиски![]()
Ма нека се ангажира за Јуве ќе му дадам и премиер лига и македонска лига се знае кај треба да работи!Малку да те просветлам !
Додека е жив човек се учи т.е за никоја работа во животот не е касно !
Конте има изјавено дека сака да се проба во премиер лигата па не гледам лошо ако мал дел од своето време се ангажира да научи англиски !
Многу едноставно рече дека топ играчот повеќе го бараат медиумите, отколку клубот. Вели дека во Јуве работи тимот и од напаѓачите не се бара само да дадам голови туку и да асистираат.Пошто не разбирам англиски, ќе може некој накратко да ми раскаже за Матри што кажал ?
Додека е жив човек се учи т.е за никоја работа во животот не е касно
Juventus returned to Vinovo this morning for their first training session of the week.
With 12 players away representing their respective countries on international duty, Antonio Conte reassembled a reduced group at Juventus Center as attentions turn to Saturday evening’s home clash with Fiorentina.
There was good news for Simone Pepe, with the midfielder returning to work on the training ground after a long spell out through injury.
Tomorrow will see the Bianconeri conduct another morning workout.
хахаах Ањели за просечен италјанец е Аристотел !Прашајте го Ањели дали не знае англискиАма господинот има завршено на Оксфорд..
Браво за Лихштајнер !Секој натпревар го гледам одвај дише...игра напред назад .Алал да му е .Исто и Пепе е јак борец ама игра на позиција на Лихтајнер што би било проблем за таков играч да седе на клупа .Какви крила се Пепе и Лихштајнер со каква жестина играат ретки се таквите играчи заедно со Видал најголемите броци на терен...