Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Конте на денешниот тренинг:

CWBSg915.jpg

Инаку ќе биде тешко утре, ова е важен натпревар и не треба у никој случај да мислиме дека сме веќе пласирани... а и времево не е баш погодно за играње.

Конте на денешниот тренинг:

CWBSg915.jpg

Инаку ќе биде тешко утре, ова е важен натпревар и не треба у никој случај да мислиме дека сме веќе пласирани... а и времево не е баш погодно за играње.
Навикнати се на ладно, не е ништо потопло во Торино!

Ajdeee Ajdeeeeee Ajdeeeeeeeeeeeeeee JUVE !!!

Ajdee MIRKO , vo ovie znacajni utakmici ni trebash najmnogu...

0MEIQPMF--630x365.jpg

Официјален состав за вечер?

Мислам дека треба победиме на овој натпревар а и имам такво предчуство ако си играме како што треба, како што знае Јуве да изигра!
forza!

Се знае кој е составот со формацијата, само на местото на Маркизио ќе игра Погба и во нападот Вучко и Џио

Официјален состав...

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Licht., Vidal, Pirlo, Pogba, Asa., Vucinic, Giovinco

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Licht., Vidal, Pirlo, Pogba, Asa., Vucinic, Giovinco #ShakhtarJuve #UCL

FORZAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :vozbud:

★★★▓█▀▄▀▄ FORZA ▄▀▄▀▄▀▄ JUVE ▄▀▄▀█▓ ★★★

Ајде момци да им кокажеме кој е кој :)

Мислам дека е вистинско време Јуве да ја покаже класата. Не ни помислувам да играме на нерешено и да си го ризикуваме пласманот во осминафиналето. На крајот сепак станува збор за Шахтар, екипа со класи послаба од Јуве и историски и моментално. Ако стигнавме да местиме нерешено со екипа од Украина тогаш нема ни што да бараме понатаму кога ќе дојдат силните екипи. Затоа вечерва мора да одиме само на победа.
Fino alla fine FORZA JUVENTUS!!!

Мислам дека е вистинско време Јуве да ја покаже класата. Не ни помислувам да играме на нерешено и да си го ризикуваме пласманот во осминафиналето. На крајот сепак станува збор за Шахтар, екипа со класи послаба од Јуве и историски и моментално. Ако стигнавме да местиме нерешено со екипа од Украина тогаш нема ни што да бараме понатаму кога ќе дојдат силните екипи. Затоа вечерва мора да одиме само на победа.
:eek:

Пиши нешто ако имаш, не ми поставувај извртена фаца.
Не знам дали го дигна Шахтар во облаци или го потцени Јуве ама во голема заблуда си и во двата случаи.

Само едно ќе ти кажам... многу ги потценуваш Шахтјор. Остави ти тоа историја, играчи итн... Тимот за малце ќе не победеше нас, а видовме Челзи како се изнамачија со нив. Ако не им се падне Реал, Барса и Манчестер во осминафинале, тогаш сигурно влегуваат во четвртфинале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom