Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
@ Vlatko и останатите што го одржуваат ЈувентусМК? Шо се случува со сајтот?
Каков пакет имате моментално шо се троши бендвитот секој месец?
Колку посети месечно има сајтот?
За онаков сајт мислам дека и минималец е сосема доволен. Кој работи на одржување на сајтот контактирајте ме по пп да најдиме чаре и да не се губи вака секој месец

Можеби заслужува , ама сигурно не во дерби меч. Од последните неколку меча само претпоследниот (Пескара/Нордсј) му беше на ниво. Не сфаќам по која логика Лихтштајнер не играше во дерби меч. Не вервам толку да беше исцрпен од Челзи.
А како играчот ќе стекне поголема самодоверба од тоа што добива шанса да игра од прва минута против Милан?! Има уште доста време сезонава, и има време Исла да покаже што знае и умее. Исла на последните натпревари изигра солидно, и токму поради тоа Конте му даде шанса на натпреварот против Милан, а сметам дека треба да му даде и против Торино.

Па не оти и Асамоа е нешто поарен туку ајде нека игра кога нема подобар..:tapp:

Па не оти и Асамоа е нешто поарен туку ајде нека игра кога нема подобар..:tapp:
Друже се читаш што пишував, од вакви навивачи ми се гадит, кога некој нешто ќе напишит само да е напишано, Асамоах немуе природна позиција, и го давана најдоброто од себе подбаре е и од ПДЧ, од падион итн, дај те молам немој уште еднаш со вакви испади!

Ако е точно тоа што го прочитав на некој од порталиве, во јануарскиот преоден рок главен приоритет немало да биде напаѓач туку стопер. Тоа би значело пиши пропало на еврокуповите (не дека инаку се главни фаворити али сепак..), и живуркање и многу нервози во Серија А.

Ако е точно тоа што го прочитав на некој од порталиве, во јануарскиот преоден рок главен приоритет немало да биде напаѓач туку стопер. Тоа би значело пиши пропало на еврокуповите (не дека инаку се главни фаворити али сепак..), и живуркање и многу нервози во Серија А.

Важно е да не се прими гол. Кога-тогаш еден ќе постигнеме - Марчело Липи

Друже се читаш што пишував, од вакви навивачи ми се гадит, кога некој нешто ќе напишит само да е напишано, Асамоах немуе природна позиција, и го давана најдоброто од себе подбаре е и од ПДЧ, од падион итн, дај те молам немој уште еднаш со вакви испади!
Фудбалер што зима милионски суми не треба да му биде проблем каде и да игра а не од 20 утакмици еден асален центаршут да нема...

Фудбалер што зима милионски суми не треба да му биде проблем каде и да игра а не од 20 утакмици еден асален центаршут да нема...

abe najveke asistencii ima aj gitla jas sum izmislil fudbal z a tebe

Не да е подобар, туку Азамоа за ПДЧ е кока кола :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom