Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
TE SAKAM NAJMNOGU :love:

374968_4419535481516_354027546_n.jpg

Ова некако прегрубо звучи? Поради еден слаб натпревар?
А какви беа коментарите кога пред 2-3 недели играше наместо Лихт ако не се лажам, и се трудеше, супер изигра, сакаше да фати место во прв тим. Неможе по еден натпревар да оцениме играч, тоа никако.
Нормално дека не може да се оцени играч од еден натпревар.Но, Де Чеље игра за Јуве еве веќе петта година, и не е баш оценката само од овој натпревар. Минатата сезона, одигра солидно, но оваа сезона игра слабо. Од 4 изиграни натпревари во оваа сезона, Јуве има 2 гола примено и тоа по директна негова вина. Денеска дури не излезе тој исто како да играше Јуве со 1 играч помалку, каснеше и во одбрана и во напад. Дај Боже во наредните натпревари да ме демантира, и да покаже дека стварно го заслужува дресот што го носи.

Утре кога ќе станам сакам да видам дека сте отвориле тема за дербито... Добра ноќ :love:

Спремни сте бе за дерби А? :D Добар ви е Погба ми го збореа,ама не сум го прател како игра.Само ми личи на еден фудбалер,ај да не го именувам не дај боже да тргне по негов мозок :pos:

Многу ми падна жал за Де Чеље кога го извадија(иако повеке од заслужено беше сменет)но онака жал ми е оти се труди премногу,гине на терен а нема некој талент и на крај несакајќи ќе ја усере(n).

Исто, исто исто. И мене ми падна жал, премногу се труди, не е да кажеш некој ептен тупав играч и така да се влечи, душата си ја остава али ете, но знае и да одигра добри утакмици, но сепак за клупа е сосема океј а и мислам дека самиот ке биде задоволен со тој статус. :)

Мене премногу ми падна жал што го исфуркуваа а се труди има срце јувенташко пробува дава максимум ама со сила не оди ....

За роденден се договоривме што сакаме? На прва ми доаѓа победа против интер, ама би одбрал пласман во осмина финале ЛШ, зш во нокаут фаза друга приказна ќе биде :D

За роденден се договоривме што сакаме? На прва ми доаѓа победа против интер, ама би одбрал пласман во осмина финале ЛШ, зш во нокаут фаза друга приказна ќе биде :D
Ја би да ни го ослободат Конте од казната, уште денеска! :P

Де Чеље е прав Јувентино, се гледа тоа, е сега што има две леви нозе не сум јас крив. Рака на срце има некои натпревари и ќе си речеш "овој треба да игра во прв тим" а пак на други "не заслужува на стадион да седи".
Треба Конте да се позанимава малку со него
За дуелот со Интер, би требало да излеземе со овие

.....................................Буфон.....................................

..............Барзаљи.........Бонучи............Келини.........

..Лихт......Маркизио.....Пирло.....Видал.....Асамоа...

...................Вучинич..............Џио/Кваљарела.........

(y)

И дај отворете тема за дербито!!!

роденден ви е бе ХоХштаплери ... ај среќен нека е па да ви честитаме ко што доликува :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom