Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално дека не може да се оцени играч од еден натпревар.Но, Де Чеље игра за Јуве еве веќе петта година, и не е баш оценката само од овој натпревар. Минатата сезона, одигра солидно, но оваа сезона игра слабо. Од 4 изиграни натпревари во оваа сезона, Јуве има 2 гола примено и тоа по директна негова вина. Денеска дури не излезе тој исто како да играше Јуве со 1 играч помалку, каснеше и во одбрана и во напад. Дај Боже во наредните натпревари да ме демантира, и да покаже дека стварно го заслужува дресот што го носи.Ова некако прегрубо звучи? Поради еден слаб натпревар?
А какви беа коментарите кога пред 2-3 недели играше наместо Лихт ако не се лажам, и се трудеше, супер изигра, сакаше да фати место во прв тим. Неможе по еден натпревар да оцениме играч, тоа никако.
Многу ми падна жал за Де Чеље кога го извадија(иако повеке од заслужено беше сменет)но онака жал ми е оти се труди премногу,гине на терен а нема некој талент и на крај несакајќи ќе ја усере.
Ја би да ни го ослободат Конте од казната, уште денеска!За роденден се договоривме што сакаме? На прва ми доаѓа победа против интер, ама би одбрал пласман во осмина финале ЛШ, зш во нокаут фаза друга приказна ќе биде![]()
И дај отворете тема за дербито!!!
Сите викаме дај отворете а никој не се нафатил јавно.... Има ли кандидати момци ??? Ајде во кратки црти ...