Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нема простор за плашење, напротив. Погба, Падоин, Исла па и Касерес ке играат феноменално ке дават 100%, бидејки еве шанси на некои од играчите да си заслужи зошто е во Јуве, да покаже колку знае. Може да се опуштени играчите како на пример Пирло, Бонучи, Барзаљи, бидејки секогаш потценуваме ние противник, останатите што се од втор тим очекувам да изиграт максимално и да докажат дека се дел од Јувентус.
Го заборавив Бенднер, одлично што ке стартува и мислам дека на овој натпревар ке дојде до гол, со цел подигнување на моралот и за следната повторно да биде во стартните, а и чекам ако стартува Касерес да има одлична партија.
forza juve!

Според Sky, вечер стартуваат:

Буфон
Барзаљи--Бонучи--Касерес
Исла--Погба--Пирло--Падоин--Асамоа
Кваљарела -- Бендтнер
Истата формација е најавена и на Газета, само на местото на Касерес е најавен Киелини.

Истата е најавена и на Тутоспорт, само што во средината Падоин и Асамоа му се заменети местата (Асамоа во средината, а Падоин на крилна позиција)

Ми се свиѓа нападот. Еве му шанса на Кваља да се докаже. Тоа дали Асамое ќе игра лево или Падоин мислам дека ќе нема некоја голема разлика. Голема грешка би било доколку Киелини игра во одбраната, а Касерес го завземе местото на левиот фул бек, било тоа да е Асамои или Падоин.

Плус не заборавајте, Дијаманти нема да игра :)
Еве шанса и да го видиме нашиот играч, Гaбиадини :) мада сигурно нема да стартува од 1' :(

Ми се свиѓа нападот. Еве му шанса на Кваља да се докаже. Тоа дали Асамое ќе игра лево или Падоин мислам дека ќе нема некоја голема разлика. Голема грешка би било доколку Киелини игра во одбраната, а Касерес го завземе местото на левиот фул бек, било тоа да е Асамои или Падоин.

Плус не заборавајте, Дијаманти нема да игра :)
Еве шанса и да го видиме нашиот играч, Гaбиадини :) мада сигурно нема да стартува од 1' :(
сигурно ке игра Џилардињо ...

Se sekavam dobro na lanskiot mec Juve-Bologna 1:1 vo Torino.

Isto taka se odigrashe mecot vo Vtornik/Sreda , pa ne sakam pak kiks , FORZA JUVE , GAZIIIIIII GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Оваа сезона немаме победа во Вторник/Среда, 3 нерешени во ЛШ и една нерешена со Фиорентина.
А 2 години ја немаме победено Болоња.

Па и нема баш многу што да се каже за оваа утакмица. Влегуваме како огромни фаворити, и мора да ја разбиеме оваа лоша серија со Болоња. Кој и да стартува мора да се победи, но оваа постава баш ми се допаѓа. Ќе видиме како ќе се одвиваат работите.

Forza Juve!

At Juventus Stadium,on the night of Halloween...
they'll find only nightmares! ♥ ;)

Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

JUVENTUS (3-5-2): 1 Buffon; 15 Barzagli, 19 Bonucci, 4 Caceres; 33 Isla, 6 Pogba, 21 Pirlo, 24 Giaccherini, 11 De Ceglie; 27 Quagliarella, 17 Bendtner. A disposizione: 30 Storari, 34 Rubinho, 2 Lucio, 39 Marrone, 3 Chiellini, 26 Lichtsteiner, 22 Asamoah, 20 Padoin, 7 Pepe, 12 Giovinco, 9 Vucinic, 32 Matri. Allenatore: Antonio Conte (squalificato, in panchina Angelo Alessio).

Па добар е составот, а и редно време беше на Келини да му дадат одмор

Касерес по подолго време ќе игра на својата природна позиција. Се надевам дека сите играчи кои добија доверба ќе ја оправдаат.

вечерва очекувам да се докажат и да земат највисоки оценки Исла,Погба,Ква и Бентнер

малку каша е составот пошто касерес нема играно на тоа место,џакерини слабо има минутажа,исла 2-3 меча се врати после тешка повреда,де чеље заради неконстантноста во играта.........ќе видиме,единствено не се сомневам во победата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom