Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
„Ќе одиме таму за да го ’здрмаме’ Торино, не се плашиме од нив. Покажавме дека можеме да носиме со секој противник, а имаме квалитети за да го совладаме шампионот на Италија и тоа на гостински терен. Сите знаеме како заврши нашиот претходен дуел и ќе мора да возвратиме за тоа. Натпреварот од Суперкупот на Италија беше една голема лага, не му кажав ништо на линискиот судија, а сепак бев исклучен поради тоа. Едно е сигурно, сега знам како треба да играм против Јувентус и ќе го направам тоа“, изјави Горан Пандев за „Тутоспорт“, медиум кој важи за близок до „старата дама“. зборовите на ПАНДЕВ пред некој ден а РЕЗУЛТАТ 2 0 ЗА ЈУВЕНТУС ! некој му ја затна муцката.
Еве ја оценката за Горан Пандев против Јувентус. Џабе му беше и жолтиот картон и неиграњето за Македонија, и изјавата дека ќе го здрмал Торино.Goran Pandev: Flop of the Match
A surprisingly anonymous performance from a man who has been one of Napoli's better players this season. Not once did he threaten the Juventus goal, or provide his strike partner with any decent service.
Ај ако можете најдете гиф од Погба кога се радуваше кај камерата![]()
Kojznae so kazuva