Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Стадионот во Парма:

4aedf437a3.jpg

Одоздола е најлон,така да би се тргнал снегов што е тука.Сега прашање е во каква состојба ќе биде тревата при овие ниски температути и дали ќе продолжи да паѓа снег.

Оваа слика е исто од денеска
423947_244779408929774_113946692013047_568035_895271980_n.jpg

моментаната сосотјба во Парама https://twitter.com/#!/tuttosport/status/164409610629943296/photo/1
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 19:26 ---
https://www.facebook.com/juventustreaming?sk=app_134425496630143 Скај спорт 24, online streaming! ;-)))
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 19:27 ---
Односно во живо се вклучуваат на стадинот во парма, и ја следат ситуацијата !

Ufficiale: PARMA-JUVENTUS RINVIATA

Штета, а се спремав да гледам со пуканки и пиво(n)

К*рташак лига,не сум чул во Англија да се одложи натпревар поради снег или дожд а имаат 100 пати полоша клима од жабариве (n)

Катастрофа... а сакав да гледам мавање пак на Парма, ништо на 7-ми Март ќе глеаме. Ипак и за нас е добро, ќе се одморат фудбалерите.

Каков одмор, шо мислите после цел викенд само за нас ќе ни дадат? Ќе видите, у некој бош термин ќе не стаат, гарант. Ко со Наполи.

К*рташак лига,не сум чул во Англија да се одложи натпревар поради снег или дожд а имаат 100 пати полоша клима од жабариве (n)

Само на Јувентус Стадион може да се игра на снег,другиве се гола вода:)

На нашиов стадион опасна подлога ставиле ни капка снег не остана на трева прошлата утакмица ко да не врнеше :)

На нашиов стадион опасна подлога ставиле ни капка снег не остана на трева прошлата утакмица ко да не врнеше :)

А бе не е само подлогата,под теренот има 27 грејачи и нема гајле од снег,значи спремен е стадионот до коска:)

Она вечерва беше лизгалиште а не фудбалски терен,добро е што не ја пишав 2ка :D

Абе не ми е за друго, вторник бош ден, вечер ако нема Јуве уште потапа. Ми се гледаше фудбал па ако кикснат ради лошите услови тогаш ќе кукам зошто не бил одложен:pos:. Иначе у право си, ваквиот терен значително ги зголемува шансите на Парма да му откине бод а можеби и три на Јувентус ама сепак ми се гледа фудбал вечер.

Што се однесува до нови стадиони, не верувам дека освен Милан, Интер, па и Рома и Лацио другите клубови можат да си дозволат изградба на сопствен стадион. Значи овој проблем со одложување мечеви ќе потрае и во наредните години.

Е сега ради твој ќејф што сакаш да гледаш фудбал, сакаш да му скинат бодови на Јуве ? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom