Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Вакво чудо се појави пред малце.

401091_10151221969335157_10150113734595157_22824942_2128980185_n.jpg
11-ка ќе носи? :eek:

не знам шо се запаливте по Касерес чија интелегенција во играта запаѓа под секоја норма........

Касерес е Киелини тип на играч,не размислува многу,фајтер е и има храброст,тоа ми се свиѓа кај него,иде у дуел не се плаши,добро е да се има различни типа на играчи,Барзаљи од друга страна е смирен,интелигентен,знае да прочита акција,затоа е добро Касерес ако игра лев бек Барзаљи да биде до него,пошо опасно е Киелини и Касерес заедно да играат:D

Нас ни треба дефанзивец кој ќе знае да проигра,како Тиаго Силва,да повлече акција,пошто ние играме пас игра и акцијата ни почнува од одбраната,тоа многумина го имаат потенцирано,не играме веќе со долги топки и рогни па што биде нека биде,сеа имаме своја игра и многу убивствена за противниците:)

А бе Амаури на позајмица им го дадовме или го шитнавме форевер?мислам на позајмица е

Касерес е Киелини тип на играч,не размислува многу,фајтер е и има храброст,тоа ми се свиѓа кај него,иде у дуел не се плаши,добро е да се има различни типа на играчи,Барзаљи од друга страна е смирен,интелигентен,знае да прочита акција,затоа е добро Касерес ако игра лев бек Барзаљи да биде до него,пошо опасно е Киелини и Касерес заедно да играат:D

Нас ни треба дефанзивец кој ќе знае да проигра,како Тиаго Силва,да повлече акција,пошто ние играме пас игра и акцијата ни почнува од одбраната,тоа многумина го имаат потенцирано,не играме веќе со долги топки и рогни па што биде нека биде,сеа имаме своја игра и многу убивствена за противниците:)

А бе Амаури на позајмица им го дадовме или го шитнавме форевер?мислам на позајмица е
Што на позајмица, кога налето му завршува договоров, нас ни се исплаќа и без пари некаде да годадевме само да не му плаќаме плата

Мислам дека му плаќаме некој милион плата,не сум сигурен.

Мислам дека му плаќаме некој милион плата,не сум сигурен.
Ние ништо не плаќаме, Фиорентина нас ништо не ни плаќа, тие ќе си дадат пари за плата, а на лето ќе потпише најверојатно договор со нив, пошо на позајмица е сеа.

Абе нема на МТВ1 да даваат ?
спорт клуб српската :) не ма да дават на мтв 1
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 19:50 ---
Тутоспорт на твитер објавува: „На стадионот пристигна веста - се договорија Јуве и Севиља - Касерес утре доаѓа во Торино!

п.с. Се спрема прекрасна кореографија на стадионот - почнуваме за 1 саат!

Фала богу да го гледам Јуве а да коментираат вистински коментатори во права смисла на зборот (овие на спортклуб) а не нашиве умрениве :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom