јас ни во школо не сум седел мирен за тоа не првоцирај имам краток ''фитил'' .
Табела ти постирав ти пак се контриш небаре јас за Милан навивам па сакам Јуентус да се први .
п.с разочаран сум од денешната утакмица .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас ни во школо не сум седел мирен за тоа не првоцирај имам краток ''фитил'' .
Табела ти постирав ти пак се контриш небаре јас за Милан навивам па сакам Јуентус да се први .
п.с разочаран сум од денешната утакмица .
Давид Луиз во Јануари ќе го земамеКрасич на продавање, сумата е одредена на 12м.
... и се надевам ќе земат некое добро засилување во Јануари, иако не ми се верува![]()
Абе Тевез ќе го земат за плашење на гаврани, види го каков е мајка му не го сака.Ние Бориело а Милан Тевез,секако ќе освоиме титула вака![]()
Taман едно лето завршија горе доле добра работа со трансферите ама изгледа им недостасуваа времињата кога испаѓаа тешки дебили со купување на играчи како Поулсен, Мота, Амаури, Григера па решија да се потсетат. Ќе молам бога Бориело да искрши нога на тренинг и да не дојде до овој трансфер!!!По се изгледа догворен е Бориело. Тони иако е во години е за класа подобар од овој, веќе ако се продава Красич на Челзи нека пробаат со Торес а не со вакви просеци. Незнам како овој би ја подобрил реализацијата, многу лош потег на управата.