Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто мрчитe не ми е јасно.Сакате се по 5-0 да тепаме?Е нема 2-0 одличен резултат.Мора малце да се поработи на реализацијата но тврдам дека не ни треба напаѓач во јануари,поточно не ни треба ниту едно засилување за прв тим.Ќе требаат само 2 3јца од типот на Монтоливо,касерес и некој бек за да се засили клупата.Друго е се како бајка не знам што очекувате повеќе вие.
И колку само се израдував што конечно Ква Ква погоди.
Ne zaboravaj koj go imas na golot !!!!!!!!!!!!Што дрндаш јариња бе при 1-0 2-3 пати срцето ме стегна кога погрешивме и сами беа 3-4 играчи на новара против 2ца наши, имаме среќа што не знаат да погодат гол не па гол да дадат... Требаше да ги згазиме не 5 туку 10 да им дадеме, али преслаба реализација .. од 30 удари само 2 гола ? па и чезена да има 30 удари на утакмица ќе даде минимум 4 гола ...
Што дрндаш јариња бе при 1-0 2-3 пати срцето ме стегна кога погрешивме и сами беа 3-4 играчи на новара против 2ца наши, имаме среќа што не знаат да погодат гол не па гол да дадат... Требаше да ги згазиме не 5 туку 10 да им дадеме, али преслаба реализација .. од 30 удари само 2 гола ? па и чезена да има 30 удари на утакмица ќе даде минимум 4 гола ...
Де Чеље пријатно ме изненади денес
Го видов на полувреме се загреваше...Елија беше на клупа денес? Ептен сакав да влезе да поигра малце