Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ете го, после точно една година(без еден ден), постигнува гол.

Морам за Ква ква!!! после долгата повреда прв гол и ова ќе му даде самодоверба:coffee:

Зошто мрчитe не ми е јасно.Сакате се по 5-0 да тепаме?Е нема 2-0 одличен резултат.Мора малце да се поработи на реализацијата но тврдам дека не ни треба напаѓач во јануари,поточно не ни треба ниту едно засилување за прв тим.Ќе требаат само 2 3јца од типот на Монтоливо,касерес и некој бек за да се засили клупата.Друго е се како бајка не знам што очекувате повеќе вие :).
И колку само се израдував што конечно Ква Ква погоди.

Зошто мрчитe не ми е јасно.Сакате се по 5-0 да тепаме?Е нема 2-0 одличен резултат.Мора малце да се поработи на реализацијата но тврдам дека не ни треба напаѓач во јануари,поточно не ни треба ниту едно засилување за прв тим.Ќе требаат само 2 3јца од типот на Монтоливо,касерес и некој бек за да се засили клупата.Друго е се како бајка не знам што очекувате повеќе вие :).
И колку само се израдував што конечно Ква Ква погоди.

Што дрндаш јариња бе при 1-0 2-3 пати срцето ме стегна кога погрешивме и сами беа 3-4 играчи на новара против 2ца наши, имаме среќа што не знаат да погодат гол не па гол да дадат... Требаше да ги згазиме не 5 туку 10 да им дадеме, али преслаба реализација .. од 30 удари само 2 гола ? па и чезена да има 30 удари на утакмица ќе даде минимум 4 гола ...

Што дрндаш јариња бе при 1-0 2-3 пати срцето ме стегна кога погрешивме и сами беа 3-4 играчи на новара против 2ца наши, имаме среќа што не знаат да погодат гол не па гол да дадат... Требаше да ги згазиме не 5 туку 10 да им дадеме, али преслаба реализација .. од 30 удари само 2 гола ? па и чезена да има 30 удари на утакмица ќе даде минимум 4 гола ...
Ne zaboravaj koj go imas na golot !!!!!!!!!!!!

Голманиве што бранат против Јуве како маѓепсани да се :pos:
Како и да е ја имавме доминацијата во текот на целиот натпревар и заслужено победивме со 2-0. И секако мора да се спомне првиот гол на Кваљарела кој после година дена успеа да даде гол и се надевам со тоа ќе ја подигне самодовербата :):vozbud:

Друже смири си живци ок.Значи според тебе 2-0 резултат е катастрофа и незнам што? Е па навивај си за Барселона што друго да ти кажам.И не ми рециплирај :).

Де Чеље пријатно ме изненади денес. Џакерини има дриблинг, има брзина, ама до толку да не знае да го погоди голот па не ми се верува. Премногу промашуваме шанси, треба Конте малце да ги истренира таму на тренинг ( Да речеме нека им каже да дадат гол против Буфон :D). Изгледа во Среда ќе не даваат против Удинезе

Јебига Џакерини и Пепе не се напаѓачи и очигледно е дека имаме слаба реализација,нормално е кога имаме само еден голгетер,Матри. Дел Пиеро исто се изнапромаши денес,ретко му се дешава тоа,Вучинич и Матри ни е најдобар тандем за во нападот,првиот може како од шала да напраи шанса а Матри е одличен реализатор,сега добија шанса оние што не играат многу,против Болоња во купот и сега со Новара играат Ква ква,Дел Пиеро и Џакерини.

Имаме уште еден сериозен тест и сакам да останеме непоразени до крај на полусезона,доста смо се зајебавали!

Најбитно е што сме бак он д топ.

Де Чеље пријатно ме изненади денес

Увек игра вака кога нема кој да го чува.Нема континуитет момаков, а и кога има некој посериозен противник и кога некој добар играч игра од негова страна се губи и прави почетнички грешки.Денес Новара слабо играа по негова страна и му се остави простор да поигра малце, затоа успеа да се покаже малце.Јас Де Чељр искрено ни на клупа не би го ставил, он е еден од тие што треба да го напуштат Јуве ако не зимово, тогаш на лето сигурно.Само прво да се најде квалитетен играч за прв тим на таа позиција, нормално..

Џакерини да поработи на реализацијата ќе имаме страшен асистент и стрелец. Има брзина дриблинг и многу често влегува во шанса но не реализра. Исто имаше со Болоња во купот добри шанси,денеска пак но не беше присебен. Иначе пак се враќаме на врво немаме пораз а и нема да имаме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom