Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ја претера Мирко,3 чисти шанси кај што требаше да ја закова у гол.Ко Диего да го гледам,со слаби шутеви по земја,кој секој голман би ги фатил,како да нема јадено цела недела ебате.

конечно да видиме 4-3-3 од почеток,доста беше со “фамозната 4-2-4“ која очигледно НЕ МОЖЕ да даде резултат,барем не со овој ростер !

нека продолжат вака,треба само Јоветич добро да се затвори зошто му пропадна тактиката на Миха уште од почеток,а нема преку кој друг да возврати за изедначување
И јас ова го брчев уште на стартот дека немаме течна игра со 424, ова денес е нешто друго мислам дека 433 е идеална барем додека не се разиграат крилава.Второ полувреме Вучинич и Пепе аут, Кваља и Елија да влезат.

И аман со промашениве шанси, срце ме боли кога на олку шанси ќе примиме некој глуп гол и ќе загубиме бодови.

ЛЕЛЕ НЕКА ГО ВАДИ МИРКО НЕМОЖАМ ДА ГО ГЛЕДАМ, КОЛКУ ЛИ САМО ШАНСИ ПРОМАШИ :mad:

Требаше 4-0 да биде според играва како Барса сме :).Одлично прво сепак ги надигравме тотално.Пепе и Матри ми се најслабја карика до сега.Стадионов некако не е е полн не им се идело на тие со сезонски тикети.Ајде исто и во второ !Само да не се повтори Џенова да не попуштат

13-9, 2-0 во шутеви .. требаше уште 2-3 да примат секако!! Ајде во второ полувреме се надеваме на петарда :)

ДОМИНАЦИЈА!!!!

Требаше да водиме со 4-0:mad:

Потоа и да игра малку Алекс , Елиа ... ахх пепе и вучинич!!!

Напади на гол - 12 Шутеви на гол - 9 од кој 4 требаше да се голови. Која доминација, ги газиме... Ква Ква да помогни со реализацијата во второ...

Барзаљи е најголемо изненадување на Јувентус оваа сезона.

Во моментов најдобар италијански стопер

Инаку за голот на Бонучи дадоа на скај снимка коментаторот вика Баскет блок хаха ќе го видите после голот одлично се снајде

Чоече као можеше Пепе таа топка да ја утне еј... Значи сум видел во воздух ако е да се промаши цела топка, али по земја... :pos:

Каква одлична игра во првото полувреме штета голема што не е поголем резултатот Вучинич треба да ја подобри реализацијата и малце треба по упорен да биди

Ја претера Мирко,3 чисти шанси кај што требаше да ја закова у гол.Ко Диего да го гледам,со слаби шутеви по земја,кој секој голман би ги фатил,како да нема јадено цела недела ебате.
како да им попушта на виолетовите?!

сите имаат одлична партија,освен Видал кој знам дека може мноооогу подобро ! Пепе никако аут - може да се изгуби лесно доминацијата без таков тркач,иако во шеснаесетникот може да се помножи со нула,сепак по крилната позиција е незаменлив во овој тим,одлично функционираат со Лихтштајнер,така треба и да ги продолжи Конте да ги игра !

се надевам Ква ќе добие шанса во второто,не знам дали друг воопшто сакам да видам од резервите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom