Juventus_M
GK
- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.104
- Поени од реакции
- 359
Abe so e forava so napadov nekako ne mi funkcionira 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пасквато не добива доволно топки.....изгорен е да се докажи во овој дрес,а има што да покажи - на судни маки го стави голманот на Бетис.....има да биде одлично освежување ако не и откритие на сезоната !
Пасквато не добива доволно топки.....изгорен е да се докажи во овој дрес,а има што да покажи - на судни маки го стави голманот на Бетис.....има да биде одлично освежување ако не и откритие на сезоната !
a да, дали го забележавте левото крило на Бетис, Џеферсон Монтеро (Еквадор 21 година)
Некако нападот не ни добива топки цела утакмица ... Пасквато е звер само му треба шанса и мислам дека ке ја добие има причина за тоа што тој игра LW а не како на првите тренинг утакмици - Marchisio- Pazzienza--Pirlo - Krasic--- ......Видич кога еднаш доби топак напрај неред во шестнасетникот на Бетис ...ми се допаѓа како Видич игра добро со Пасквато/АДП/Красич итн...се на се добро е за сега добри сме ..ми се допаѓа но ни треба лидер на средина во одбраната а алекс е одлична опција.
Мислиш Руни ?
По досадна здравје, Красич треба да влага почесто во средината, вака многу ни е празна средината, немаме креативност. И Матри со Вучко треба да се враќаат малце по назад за да примат топка, отсечени се во нападот, само Пирло ги пронаоѓа со долги топки...досадна утакмица![]()
Ви доаѓаме на гости на 8ми![]()